ti 8.3.2011

Kuulin työkaverilta Cambridgesta ja vakuutuin sen toimivuudesta. Hain lisäinfoa netistä osoitteesta www.cambridgeohjelma.fi. Sieltä etsin omalta asuinalueeltani itselle sopivan valmentajan.
Siitä se sitten lähti.
Sovimme ensimmäiseksi tapaamisajaksi 10.3.2011.

***************************************

Liikakilojen syyksi oli vuosien saatossa syynä raskauden jälkeinen laiskuus, tupakanpolton lopettamisesta johtuva napostelu ja yksinkertaisesti oma välinpitämättömyys. Kaikki muut asiat menivät oman hyvinvoinnin edellä. Meille äideille se taitaa olla aika tyypillistä, että aina ensin ajattelee lapsia ja omaa kumppaniaan, jopa lemmikkiään, ennen kuin itseään.

Kun vaatekoko muuttui vitosella alkavaksi alkoi ahdistus vähitellen hiipiä mieleen. Kenkien laittaminen jalkaan oli jo melko työlästä, hengityksestä puhumattakaan, kun itseään rasitti. Rasitukseen ei enää tarvittu kuin lyhyt matka portaissa. Minulla todettiin vuosi sitten keuhkojen ahtauma, joka toimi yhtenä motivaattorina tupakanpolton lopettamisessa. Vuoden savuttomana olemisen jälkeen on lisäkiloja tullut n. 15 kiloa. Siitä johtuen lääkärin painavat sanat saivat minut vakuuttuneeksi painon pudottamisen tärkeydestä. Nyt jos koskaan "tarttis teherä jotaki ja äkkiä", jos aion vielä pitkään olla lasteni elämässä mukana.

Tässä sitä sitten ollaan, matkalla kaikin puolin keveämpään, terveellisempään ja liikunnallisempaan elämään.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kommenttisi saa aikaan hymyn! Kiitos siitä!