Palkintoportaikon iltapukumalli

Bellaformalsin mallistosta
Bellaformalsin mallistosta
Iltapuku
Kun blogia ei päässyt lähes kahteen päivään päivittämään, niin etsiskelin netistä iltapukumalleja, jonka sitten joskus hankin, kun pääsen lähemmäs tavoitepainoani.

Tämä malli jäi erityisesti mieleeni ja niitä saa jopa omalta paikkakunnaltani Rosamorista.

la 14.5.2011 Kyllä On Ihanaa Olla Suomalainen!!!

Fiilikset ovat vieläkin  ihan katossa eilisen matsin vuoksi. A i v a n  mieletöntä pelaamista suomalaisilta. Jos et katsonut, niin nyt jos koskaan kannattaa Suomen huominen matsi katsoa, jossa ei ole vain kultaottelun vuoksi tietynlainen jännite päällä vaan myös senkin vuoksi, kun Suomi saa vastaansa Ruotsin!!! Muistatteko vastaavaa viikonloppua takavuosilta? Silloin Lordi voitti euroviisut, mutta Suomi valitettavasti hävisi Ruotsille MM-kisoissa. Toivottavasti tuo lehti käännetään huomenna  toisin päin, ainakin matsin tuloksen osalta,  koska pelaajat ovat sen totisesti ansainneet. Tottakai mielelläni ottaisin sen viisuvoitonkin Suomeen. Olisihan tämä ikimuistettava viikonloppu, jos molemmista tulisi voitto kotiin!!!

-200 g, nyt 80,2 kg

Da da dam, da da dam...tämä aamu alkoi toisenkin asian vuoksi iloisissa merkeissä, kun vaaka näytti -200 g. Jo senkin vuoksi tekee mieli liputtaa =)

to 12 & pe 13.5.2011 Elossa ollaan =)

yht. +300 g, nyt 80,4 kg!
Bloggerin katkoksen vuoksi torstain postaukseni katosi johonkin bittiavaruuteen ja yhtäkkiä olikin tänä aamuna ilmestynyt uudelleen tänne.
Torstaina en muutenkaan ehtinyt kirjoittaa tänne kuin vasta illalla. Perjantai-aamulla olikin sitten infoa, että tätä blogia ei voi kuin lukea :(
Koko torstai päivä meni koulutuksessa ja aamulla oli niin kiire lähteä kotoa, että en ehtinyt avata konetta. Molemmat aamut alkoivat plussalla, mutta itseaiheutetusti. Punainen Royal-patukka on kiusannut minua viikon verran kaapissa ja ke-illalla sitten siihen sorruin. Kumpa olisin ottanut vain yhden palan, mutta kun piti sitten saman tien syödä koko patukka :(((

Pe-aamuksikaan en odota ihmeitä tapahtuvan, koska söin porkkanapiirakan palan koulutuksen kahvitauolla :((( Lisäksi jokainen koulutukseen osallistuja sai laatikollisen lakritsia, joista menin maistamaan kolme palaa. Ruokailu meni ihan o.k. Tuli nieriääkin maistettua ekan kerran elämässä. Täytyy kyllä todeta, että ei vedä vertoja miehen laittamalle lohelle!!!

Menkatkin ovat taas tulollaan, joten plussapäiviä on tulossa niidenkin vuoksi. Painonhallinnan osalta tilanne siis normalisoituu aikaisintaan ensi viikon loppupuolella.

Mitä tulee sitten siihen taukoon, jota kuntoilun suhteen suunnittelin...olin jo niin tottunut liikkumiseen, joten ajattelin, että se on pienempi pahe, että liikun kuin se, että sorrun herkutteluun, kun kuntoilulta muutoin vapautuisi aikaa herkutteluille.

Kävin siis tänään jo lenkillä ja niin aion käydä jatkossakin. Se vaan on minun juttuni. Kiersin 6 km:n lenkin kävellen ja intervallimaisesti juosten. Aikaa kului 1:04:30, kaloreita paloi 433 kcal, rasvan polton puolelle meni vajaa 16 min ja loput kunnon puolelle. Keskisyke oli 137 ja maksimi 181. Nyt äkkiä saunaan, jotta voi vielä penkkiurheilla totisesti vielä tänään!!!

Värikonsultteja ympäri Suomea?

Lisää kuvateksti

Olisiko sinulla tiedossa värikonsulttien yhteystietoja?

Kerätään vaikka tähän jatkoksi linkkejä, joista löytyy yhteystietoja, koska en ainakaan itse tiedä  kehen ottaisin yhteyttä täällä Etelä-Pohjanmaan alueella, kun seuraavan tavoitteeni saavutan (on enää 200 g päässä).

Olen myös jossain nettisivuilla tai hakutuloksissa nähnyt, että olisi olemassa ainakin kaksi erilaista värianalyysiä. Miten ne eroavat toisistaan?

ke 11.5.2011 Testi jo toimii!

-400 g, nyt 80,1 kg!
Illalla hygieniapassinkin jo suorittanut 8-luokkalainen poikani teki paistinpannun kokoisia lettuja. Muutenkin tähtää tulevaisuudessa elintarvikealalle. Oli tehotetissäkin. Olihan siitä pinosta pakko yksi syödä. Kyllä oli ihan sairaan hyvää!!!! Aamulla jännitin, että mitähän se vaaka näyttää + 200 g, + 400 g vai enemmän. Itseni yllätykseksi se näyttikin -400 g!!! Eilen en muuten mennyt sille lenkille lainkaan! Onko tosiaan niin, että minun ei kannata juosta vielä, koska paino alkaa sitten "jumimaan"? Ainakin ekan päivän perusteella tähän johtopäätökseen tulen. On ehkä parempi keskittyä tähän laihduttamiseen ensin. Ehkä se juokseminenkin on myöhemmin helpompaa, kun on painoa saanut vielä -15 kg pois. Toki NiceRuniin varmasti osallistun, kun saimme töistäkin ryhmän kasaan.

Tästä päivästä tuli taas kotipäivä, kun pitää tilata lääkäriin aika nuorimmalle pojalle, kun sanoo korvan ja kurkun olevan kipeänä. Eilen jo korvakivusta aamulla mainitsi. Pojallahan on putket korvissa, mutta olisikohan ne jo irronneet. Sen kertoo sitten lääkäri.

ti 10.5.2011 Hohhoijaa...

Jopas tällaiset aamut alkaa uudelleen ramaisemaan. Haluaisi jatkaa untaan, jos vaikka herättyään vaa´an lukema olisikin joku toinen, vaikka -merkkinen, mutta ei niin ei. Samassa lukemassa siis vieläkin :(

Alan ihan tosissaan uskomaan sen, että yhtäaikaa ei kannattaisi aloittaa lenkkeilyä ja laihduttamista. Pitäisiköhän vielä olla toinenkin viikko kuntoilematta, vain testimielessä, jotta näkisin pitääkö epäilykseni paikkaansa vai ei. Taidan tosiaan niin tehdäkin ensi viikon maanantaihin saakka...tuloksia päivittelen joka päivä tänne, niin pääsette itsekin toteamaan asian.

Palkintoportaikkoni

Normaalisti olen lähtenyt juoksulenkille tv2:n lastenohjelmien aikaan eli heti töiden jälkeen, mutta tämänpäiväinen ottelu Venäjää vastaan sekoitti suunnitelmani, meni siis penkkiurheilun puolelle.

Silti illan jännä ottelu taisi kuitenkin selkiyttää sitä ajatusta, että mistä jatkan taas juoksuohjelmaani. Päätin jatkaa siitä mihin jäin eli viikosta numero 7, jossa tänään on lepopv vuorossa, huomenna 15 minsan verran juoksemista, keskiviikoksi kävelyä ja torstaiksi olisi sitten vuorossa 5 km:n juoksu eri tempoa vaihdellen.


Itseni palkitsemiset
Lähde: www.facefactory.fi/varianalyysi
Olen paljon miettinyt sitä millä tavalla aion palkita itseäni tässä matkan varrella. Se mekko, josta aiemmin kuvan näytin, on jäänyt kokonaan tulematta. Värianalyysi kiehtoisi, koska sitä ei ole minulle koskaan tehty. Uskoisin, että olen syksyihminen, mutta täysin varma en siitä ole. Onko teille lukijoille joku sen jo tehnyt? Entä tyylianalyysiä, selllaisestakin tuolla Face Factoryn sivuilla kerrotaan.

Palkintoportaikkoni
  • Alle 80 kg > värianalyysi ja sen pohjalta mekon hankinta pojan rippijuhliin
  • Alle 75 kg > Levikset
  • Alle 70 kg > kasvohoito x 5
  • Tavoitepainon saavuttaminen > Juhlapuvun hankinta
  • Tavoitepainossa 62-65 kg tai alle näiden pysynyt väh. 6 kk > Viikoksi Firenzeen miehen kanssa (meillä on vielä häämatka tekemättä)

ma 9.5.2011 Lenkkeilyn aloittaminenko taas syynä painon pysähtymiseen?

Nyt oli taas sellainen aamu, kun paino ei värähtänyt suuntaan eikä toiseen. Jotenkin sillä, kun olen taas viikon tauon jälkeen aloittanut juoksemisen ym. liikkumisen, näyttäisi olevan jonkin verran vaikutusta. Se nähdään lähipäivien aikana. En ole vielä päättänyt, että mistä kohdasta jatkan juoksuohjelmaani. Iltaan mennessä päätös on tehtävä, jotta tiedän minkä lenkin menen tekemään.
Vaikka ei paino tippunut, niin se hyvä puoli on, että edelleen 2 -tasolle siirtymisen vuoksi ei anakaan paino ole lähtenyt nousuun, jos nimittäin jotain positiivista tästä tilanteesta hakee =)

"Palauttava" lenkki tehty!

Otin koiran mukaani ja käytiin "palauttavalla" kävelyllä. Välillä kyllä kävi mielessä, että kumpikohan tässä kumpaa oikein kävelyttää, kun koiralla olikin yhtäkkiä kova vauhti päällä :D. Vauhti selittyi sillä, kun koira tajusi, että ollaankin samalla reitillä kuin mieheni kanssa tapaa käydä pyörälenkillä.

Koiramme on "käppänä", jota emme sillä tavoin trimmaa kuin pitäisi. Se on meidän kotikoira ja leikkaan sen turkin itse. Kuvassa on kyllä ihan liian pitkänä. Emme käy näyttelyssä, koska sillä on mm. mutka hännässä. Aikoinaan aiemmassa elämässä tuli näyttelyissä kuljettua ihan kyllästymiseen saakka ja enää ne eivät enää oikein kiehdo. Tuli myös oltua kehäsihteerinäkin pidemmän aikaa, joten molemmilta puolilta on kokemusta.

"Palauttavan" lenkin pituudeksi muodostuikin 6 km, johon aikaa kului 1 h 19 min, kaloreita kului 319 kcal ja 2 min meni vain kunnon puolelle ja rasvanpolton puolelle meni loput.  Keskisyke oli vain 107 ja maksimikaan ei kovin suuri eli 122.

8.5.2011 Hyvää äitienpäivää meille äideille!

+100 g, nyt 80,5 kg
Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

Aamu alkoi taas vaihteeksi plussalla, mutta vain 100 g kera. Eilen olin poikkeuksellisesti töissä ja toin sieltä mokkapaloja kotiin. Niitä tuli pari kappaletta syötyä ja sehän sit näkyy heti painossa. Voihan tietty eilisellä juoksemisellakin olla osuutta asiaan.

Aamusella käymme anopin luona ja sen jälkeen oman äitini luona. Lenkillekin aion tänään mennä, vaikka jaloissa tuntuu mitä eilen teki. Tällä kertaa en juokse niin pitkään kuin eilen. Ajattelin tehdä sellaisen "palauttavan" lenkin hieman rauhallisemmin.

Tämän päivän lehdessä oli useitakin juttuja juoksemiseen liittyen, niin iloisia kuin surullisiakin.