ti 10.1.2012 On the road again...

Käväisin koiran kanssa taas lenkillä, tällä kertaa tutulla 4,05 km:n lenkillä. Syke huiteli jo lähtiessä 120:n hujakoilla, joka ei oikein hyvää lupaillut. Koko lenkistä en jaksanut juosta kuin kilometrin verran. Olisin ihan varmasti ilman koiraa tehnyt lyhyemmän lenkin, koska olo tuntui tosi raskaalta, mutta näin jälkikäteen ajateltuna, se kannatti, koska nyt olo tuntuu aivan ihanan keveältä =)

Aamusta lukien on myös vaivannut kummallinen pääkipu, joka tuntuu lähinnä oikeassa ohimossa. En pidä pääkivuista, koska niitä minulla esiintyy erittäin harvoin. Saattaa kyllä johtua siitäkin, että eilen oli täysikuu.

Paino meni alaspäin koko viime viikon aikana vain -200 g, joka nyt tuntuu tosi pieneltä, mutta ei enää sitten, jos se on joka viikko samanlainen. Silloin saisin vajaa kilon/kk tippumaan painoa eli ihan sopiva vauhti.

Lenkin lukemat
Laji: Kävely-juoksu
Lämpötila: -7 astetta, puolipilvinen, purevahko viima
Matka: 4,05 km, josta juoksua 1 km
Kesto: 45 min 55 s
Sykkeet: 136/176
Kalorit: 375 kcal
Kal.rasva: 25%

Nyt kaipaan tähän loppuun jonkun hyvän biisin. Facessa kiertää seuraava postaus: 1) Ota selvää, mikä kappale oli ykkösenä päivänä, jona synnyit.
2) Klikkaa itsesi oheiseen osoitteeseen selvittääksesi kappaleen: http://www.joshhosler.biz/
3) Etsi kappale Youtubesta.
4) Linkitä video Facebookiin häpeämättä


En aio kyllä linkittää sitä, joka oli listahittinä silloin kun minä synnyin...Sugar sugar...honey honey... Mieluummin laitan tämän Queenin Bohemian Rhapsodyn, jota en unohda ikinä, koska Queenin konsertti tuli telkusta silloin, kun Mercury oli hiljattain medialle kertonut sairastavansa aidsia. Se konsertti oli jotenkin vaikuttava kokonaisuus. Ehkä juuri tuon sanoman vuoksi, kun kaikki tiesivät, että jonkin ajan kuluttua kyseistä laulajaa ei enää ole olemassa. Se jotenkin myös hänen esiintymisestäänkin näkyi, se tietoisuus, että hän ei elä enää kauaa.