ke 18.1.2012 Sataa sataa ropisee...

weheartit.com
Huomiseksi luvattu sää ei kovin paljoa mieltä kohenna, kun rannikkoa kohti pitää aamutuimaan suunnistaa omalla autolla. Toivottavasti kaikki suojelusenkelit ovat matkassa mukana =)

Tänä aamuna tuli tasalukema eli olen saanut siitä +6,6 kg kokonaismäärästä kilon pois. Nyt tekisi mieli hyppiä ilosta, koska tällä lyhyellä matkalla on tullut sorruttua naposteluihin enemmän kuin yhden kerran, mutta pääasia on, että suunta on oikea eli alaspäin.

Huomisesta on tulossa muutenkin pitkäit päivä, kun aloitan työn ohessa opiskelemisen. Mistään pitkästä opiskelusessiosta ei kuitenkaan ole kyse, kun tutkinto on suoritettu loppuun jo loppuvuodesta.

Kuvan lähde
Koko alkuvuosi on alkanut niin työteliäästi, että kotiin päästyäni tuntuu siltä kuin "takki olisi ihan tyhjä" ja siksi ei tännekään tule niin usein kirjoitettua, saati lähdettyä lenkille. Vielä haaveissa, mutta ihan piakkoin toteutumassa, on se, että hankin itselleni ne sukset, joissa on valmiina se pitopohja; Karhulla optigrip ja Peltosella ne on nanogripit. Päätimme miehen kanssa hankkia meidän 5 v ikäisellekin samanlaiset sukset, koska edelliset tuli jo myytyä, kun jäivät ihan liian lyhyiksi. Haaveissa on päästä keskitalvella hangille hiihtämään tuuleen ja tuiverrukseen. Pääsisi ns. verestämään vanhoja lapsuusmuistoja, jolloin lähes joka paikkaan kuljettiin suksilla hankia pitkin. Siihen aikaan hanget olivat niin kantavia, että niillä pystyi parhaimmilla paikoilla hyppimäänkin ilman, että hanki petti alta. Oih, sitä ihanaa lapsuutta...ei enää näy niin valtavia hankia kuin siihen aikaan. Harmi.

Kaloritaulukoita -blogi päivitetty!

Päivitin pitkästä aikaa toista blogiani; kaloritaulukoita.blogspot.com. Olisi tämä pitänyt tehdä jo eilen aamulla, niin olisi jäänyt kaupan hyllylle ne kaikki suolaiset herkut, jotka hankimme iltanaposteluksi =( Sivuilta löytyy nyt myös Estrellan ja Taffelin tuotteiden kaloritaulukot.