17.2.2012 Vuonna 2016 on...

Asuntomessut Seinäjoella 2016!
Ensimmäistä kertaa Etelä-Pohjanmaalla. Wau! Mielenkiinnolla odotetaan! Lisäinfoa kaupungin sivuilta > Hallinto > Esityslistat ja pöytäkirjat > valitse 12.2.2012 joko Valtuuston tai Hallituksen pöytäkirja

Istumista, istumista, istumista...
Ajokilometrejä tuli n. 700 km tälle viikolle. Huh, istumista kerrakseen + istumiset palavereissa ja koulutuksissa. Onneksi vastapainona olen käynyt lenkillä yhtä monta kertaa. Tänäänkään ei lenkki jäänyt tekemättä. Juoksuohjelmana tälle iltaa oli Kävele 5 min, juokse 2 min. Pidä pieni tauko, käänny takaisin ja toista harjoitus kotimatkalla. Otin taas koiran mukaani. Lenkin pituudeksi tuli 2,6 km. Jostain syystä säärissä tuntui kipeähköltä juostessa :(  Huomisen kun vielä jaksaa juosta, niin saa pitää vapaapäivän (tai käydä silloin hiihtämässä)Laji: Kävely+juoksu koiran kanssa (juoksuohjelman 4. pv)
Kesto: 24 min 32 min
Sykkeet: 125/175
Kalorit: 163 kcal
Askeleet: 2615 askelta (87 askelta/min)
Sää: Lähes nollakeli, lunta satoi vähän16.2.2012 Tuulta purjeissa!

Nyt se oikea puhuri on löytymässä =)
Jes, jes, Ihanaa! Innostus liikuntaan on palannut! Koiran kanssa kun lähdin Porin liikuntatoimen juoksuohjelman mukaiselle puolen tunnin kävelylenkille, niin mielessä ehti käydä jo ajatus, että kylläpäs lähdin melkoisella koiranilmalla pihalle. Tuulipuhurit heittelivät lumihiutaleita sankkana sateena kilpaa ilmassa. Näyn kruunasi se tunne, joka kumpusi kehosta, kun se alkoi vähitellen tottua liikkumiseen ja sen ansiosta olo muuttui yhä paremmaksi. Ilma oli ihanan raikas, jota oli helppo hengittää. Koirakin nautti silminnähden vyötäröhihnasta, kun veti minua reippaaseen kävelyvauhtiin. Luuli kai pääsevänsä juoksulenkille. Ilmasta huolimatta oli lämmin olo =) Lenkin pituudeksi tuli Sports Trackerin mukaan 3,3 km. Vaikka vähän väliä olisi tehnyt mieli ottaa edes yksi juoksuaskel, niin maltoin mieleni, jotta saan innostuksen pysymään enkä tällä kertaa yritä ahmia liian paljon kerralla. Tässä muut tiedot:

Laji: Kävely koiran kanssa, juoksuohjelman 2. pv (3.päivän vapaan pidin jo eilen)
Kesto: 33 min 27 s
Matka: 3,3 km
Askelia: 3772 askelta (96 askelta/min)
Sää: Sankka lumisade reippaan tuulen kera, lämpötila n. -6 astetta
Sykkeet: 110/131
Kalorit: 175 kcal

Ennen saunaan menoa tein vielä 20 vatsalihasliikettä.

14.2.2012 Naistenpäivä Ystävänpäiväksi?

Uskollinen Ystävä
Kuvan lähde
Aamu alkoi sillä, että käväisin hyvälle ystävälleni ostamassa ystävänpäivälahjan (muumimamma aiheisen peltilaatikon, jonka täytin Uskollinen Ystävä ja  Keisarin Morsian teepusseilla Geisha-suklaalevyn ja kortin kera) ennen töihin lähtöä. 

Päivän päätteeksi lähdimme koko perheen voimin taas ladulle, tällä kertaa Joupiskalle. Aluksi hiihdin "verryttelyhiihtoa" (lue: venyttelyhiihtoa) pojan perässä n. 400 m. Sillä aikaa mies kiersi Joupiskan ampumaradan lyhennettynä kierroksena. Kun hän palasi, hiihdin minäkin saman reitin. Sen jälkeen sukset autoon ja kotiin, kenkien vaihto lenkkareihin ja koira mukaan palauttelulenkille. Oli kyllä tarkoitus vain kävellä, mutta päätin aloittaa Porin liikuntatoimen juoksukoulun taas uudelleen, mutta juoksuvauhdin ollessa kovempi kuin viime maaliskuun lopussa aloittaessani. Jos tällä tavoin saisin sen juoksukärpäsen pureman uudelleen =) 

Oi, kun juokseminen tuntui hyvältä, vihdoinkin!

Nyt mietityttää, että pitäisiköhän minun muuttaa tämän blogin nimi Ystävänpäivän kunniaksi, kun tuli otettua varaslähtö juoksemisen suhteen ;) 

<3 Oikein ihanaa Ystävänpäivän jatkoa kaikille lukijoille! <3

ma 13.2.2012 Hiihtämässä jälleen

Eilen Kultavuori...
Olimme lapsemme kanssa kiertämässä Kultavuoren hiihtolenkin. Meidän 5 v poikakin hiihti ihkaekan kilometrinsä!!! Waude! Poika kierteli isänsä kanssa sillä aikaa, kun äiti kierteli lenkkiä ristiin rastiin. Kilometrejä kertyi ainakin 3,5 km, mutta sykkeet eivät nousseet tällä kertaa kovin korkealle.
410 kcal / 151/180 / 43 min 16 s

Tänään oli valloitusvuorossa Joupiskan hiihtolatu...
Ensin kävellen suksia kantaen hiihtoladun alkuun, josta Joupiskan 5 km:n lenkille oli matkaa 700 m. Kokonaishiihtomatkaksi tuli siis 6,44 km + kävelyt mennen tullen.
678 kcal / 172/190 / 56 min 55 s

Seuraavalla kerralla en taatusti laita nilkkapituisia juoksusukkia jalkaani. Nyt on hiertymä oikean jalan nilkassa :( Vaikka hiihtäminen tuntui raskaalta, niin silti se on niin ihanaa, varsinkin viime viikon paukkupakkasten jälkeen oli ihana mennä ladulle, kun pakkasasteita oli vain muutama.