la 31.3.2012 TÄRKEÄ haaste jokaiselle!

Maailma sammuttaa valot
Nostan tämän 15.3.2012 julkaiseman postaukseni uudelleen esiin, koska nyt se on ajankohtaisempi.
Enää vajaa kaksi tuntia, kun maailma sammuttaa valot.  
Haastan teidät jokaikisen lukijani ja sivuilla vierailijan sammuttamaan valot samaan aikaan. 
Istukaa kavereiden/kumppaneiden kanssa iltaa, kynttilät palamaan, pelikortit/lautapelit kehiin tai lähtekää kävelylle porukalla katsomaan kuinka moni sammutti valot. 
Osoitteesta http://wwf.fi/earthhour löytyy paljon mielenkiintoista tietoa. Meistä itse kukin voi saada pienellä eleellä paljon aikaan. Lainatakseni Neil Armstrongin sanoja:

"Pieni askel ihmiselle, mutta suuri askel ihmiskunnalle!"


31.3.2012 Räps räps

Tyttären kanssa ostoksilla
Kiersimme tytön kanssa kolmella eri kirppiksella, joihin aikaa kului yhteensä n. 3 h. Vaikka ostoksilla olemisesta puhun, niin mitään suurempaa hankintaa ei silti tullut tehtyä. Pääasiana oli tavata tytär pitkästä aikaa. Hän kun on jo parikymppinen ja muuttanut pois kotoa. Hain myös niihin aiemmin hankkimiini bikineihin alaosat, jotka Siwaan oli toimitettu. Lisäksi arvontapalkinnot on tiputettu postin vietäväksi voittajille.

Sain tytöltä hänen digijärkkärinsä lainaksi, jotta sitten siellä matkalla osaan sitä käyttää. Tässä alla muutamia tänään otettuja otoksia. Ihana kamera, kun meidän mustasta Onni -koirastakin saa otettua kuvia =)
Pääsiäistä odotellessa, joutuukohan pian jo leikkaamaan ruohoa?

Meidän Onni!

Meidän Onni!

Ei uskoisi, että asteita ei ole kuin +2 astetta!

Etupihan seinänvieruspenkissä mehitähdet kurkottelevat kohti valoa.

Niin myös toisessa pihapenkissä, vaikka lunta on ihan vieressä.

Poika lempipuuhassaan!

pe 30.3. "Pädeilyä"

Palkintoportaikkoni kärkipäästä löytyy iPad, mutta siihen on vielä pitkä matka. Sitä saavutusta odotellessa voi katsella ja ihastella näiden heppujen taitoa =)
P.S Kirjeet arvontojen voittajille lähtee viikonlopun aikana =)

27.3.2012 Jopas jotakin... -600 g!

Jytky, -600g!
we <3 it
Joskus kannattaa ihan ääneen sanoa tai kirjoittaa, jos joku asia potuttaa kuten eilisessä postauksessa moitin sitä, että painoni on ärsyttävästi junnannut paikoillaan viimeiset kaksi viikkoa. Tänä aamuna piti oikein kunnolla hieraista silmiään, kun vaaka näytti -600 g vähemmän kuin eilen aamulla =) Ne on ne menkkaturvotukset, jotka lähti näin rytinällä pois, ei sen kummempaa, kai. Painoa on nyt naistenpäivästä lähtien lähtenyt - 1,4 kg, joten ihan hyvä kuukausivauhti näyttäisi tulevan. Ottaen huomioon sen, että toukokuussa plussia on tiedossa ihan varmasti, kun lomille pääsee.

Tämän enempää ei kirjoitusta tänään tule, kun on hieman väsynyt olo.


26.3.2012 Blogin 1-vuotisarvonnan tulokset!

Rumpujen pärinää...Koska pojan nukkumaanmenoaika on klo 20.00, niin onnettarena toimi mieheni. Tässä tulokset:

ONNEA ONNEA ONNEA!

1. palkinto
Silmähaudetyyny + Jos olet päättänyt...nostaa kuntoasi  -jääkaappimagneetti 
Palkinnon saaja: izzie
2. palkinto
Enkelin suukko -suklaateetä + Jos olet päättänyt...nostaa kuntoasi  -jääkaappimagneetti 

Palkinnon saaja: ahle

3. palkinto
Enkeleitä matkallesi -pinssi + Jos olet päättänyt...nostaa kuntoasi  -jääkaappimagneetti 
Palkinnon saaja: Beate56


Lähettäisittekö yhteystietonne sähköpostiini peekoonoma ät gmail piste com, niin postitan palkintonne perille.

Bubblebubble...

Nettikaupoilla

Meillä isokokoisilla taitaa olla yksi yhteinen ongelma. Mistä löytää sopivat bikinit? Olen etsinyt sopivia ja muutamia palautellut, kun eivät ole sopineet; liian pienet tai liian suuret ihan vääristä paikoista. Kaupungin liikkeistäkään en ole sopivia löytänyt.
Tänään kännykkään tuli tekstari, että saisin hakea Bubbleroomista tilatut bikinit Siwasta. En ollut ollenkaan toiveikas, mutta olinkin tosi iloisesti yllättynyt, että tilatut bikinit olikin sopivia. Jippii! Nyt on sitten matkaa varten nekin hankittuna, enää puuttuisi se, että saisi napista säätämällä siirtää aikaa eteenpäin lomapäivän alkuun. 
Koska bikinit istuivat niin hyvin, niin laitoin menemään tilauksen  myös bikinien alaosasta, jonka malli näkyy punavalkopalloisessa kuvassa. Pelkkien bikinien hinnaksi tuli reilut 50 € ja punavalko- sekä mustavalkopalloisten alaosien hinnaksi 36,80 €. Sain siis kolmet bikinikokonaisuudet n. 90 eurolla, koska musta alaosa käy myös tuon yksivärisen mustan bikinosan kanssa.

Kuvien lähde: www.bubbleroom.fi

Paino pysyy samoissa lukemissa
Paino on jurrannut ärsyttävästi samoissa lukemissa n. kahden viikon ajan.Luin jostakin, että paino saattaa olla jopa kuukauden samoissa lukemissa ennen kuin aineenvaihdunta pääsee kunnolla alkuun. Painoni on toki tippunut -800 g naistenpäivästä lukien. Silloin kun camppasin, niin tuo määrä saattoi lähteä yhden vuorokauden aikana, mutta siihen ei voi verrata tätä hetkeä yhtään.

ma 26.3.2012 Vajaa 4 tuntia enää aikaa arvontaan!

Vielä on vähän aikaa...
 
Laita nimesi tänne,
jos haluat olla mukana illan arvonnassa!


su 25.3.2012 Muoks: Enää yksi päivä aikaa!

Makumatkalla Kreikassa
Kuvan lähde
Liv -kanavalla tulee lauantaisin makumatka Kreikkaan, jossa tehdään ruokaa kreikkalaisittain. Joka kerta vieraillaan eri saarilla tai kaupungeissa. Eilen oltiin Kreetalla ja ensi lauantaina on vuorossa Rodos, Jes! Pääsee näin jo vähän etukäteen silmillä makustelemaan millaisia ruokia on meitä vastassa.
Käy katsomassa etukäteen milloin ollaan missäkin paikassa Livin sivuilta: http://www.nelonen.fi/ohjelmat/makumatka-kreikkaan/etusivu

Kuntoiluja kerrakseen

Vaikka jaloissa tuntui edellispäivien kävelyt, en malttanut olla perjantainakaan pois kaupungilta, kun ilma oli niin ihana. Perjantai-illalla kävin vielä miehen ja koiran kanssa lyhyellä 1 kilometrin lenkillä. Lauantaina teimme hieman pidemmän lenkin, 5 km ja tällä kertaa mukana oli sauvatkin. Laskin pikaisesti Heiaheiasta, että kävelykilometrejä on tällä viikolla kertynyt, laskematta mukaan shoppailukertoja, 26 km. Tänään pidän vapaapäivän; siivoan, leikkaan koiran kynnet ja katson telkkaria.
Yllättävää oli se, että miten paljon siivoamisessa kuluu kaloreita. Koskaan aiemmin en ole tätä mittausta tehnyt, tänään tein. Miehen tehdessä ruokaa, siivosin ja keskeytin sykekellon ruoan ajaksi ja taas jatkoin sen jälkeen siivoamista ja eikun sykekello uudelleen päälle.
Laji: Siivoaminen
Kesto: 1 h 45 min 56 s
Sykkeet: 101/130
Kalorit: 487 kcal

Arvonta huomenna klo 20.00!
Muistattehan, että arvontani on huomenna illalla. Katso lisäinfoa täältä!