to 12.4.2012 Naistenillassa

Naistenillan anti
Astrologi Kirsti Samppala, rentoudu.com kertoi tähtimerkkien kauneus- ja tyyliominaisuuksista.  Tosi hyödyllistä tietoa, suurkiitos Kirstille! Tämäkin Vaaka oppi ymmärtämään miksi joskus on niin himskutin vaikea päättää mitä laittaa päälle tai miksi pähkäilee jonkun ostopäätöksen tekemisessä niin kauan. Tai miksi on niin suunnaton tarve "onkia" ensin kyselemällä taustoja jostain tuotteesta ennen ostopäätöksen tekemistä. Jälkimmäisin selittyy sillä, että Venus on minulla neitsyeen merkissä. Lisäksi noususkorpparina pidän rohkeiden värien käytöstä niin vaatteissa kuin meikeissäkin. 
Maskeeraaja-kirjailija Riitta Vaara valotti meikkauksen kulmakohtia. 
Saimme lisäksi nauttia kevään muodista, ilmaisesta meikkineuvonnasta ja lakatuista kynsistä Studio 25:n ja  Beauty Avenue Pro Make-Up Schoolin kanssa yhteistyössä. 
Suuhygienisti Johanna Mannila avasi turvallisen hammasvalkaisun salat.
Muita esittelijöitä olivat mm. Anni Möykkymäki, Forever Living Products jälleenmyyjä. Hän esitteli mm. Aloe Vera juomia. Aloe Vera Gel tuotteesta kerrotaan heidän nettisivuillaan seuraavaa: Pidä vatsasi huippukunnossa Aloe Veran avulla. Se sisältää tärkeiden kasvikemikaalien lisäksi myös vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, vaikkakin pieninä määrinä, aivan kuten kaikki muutkin hyödylliset vihannekset. Se on tuorepuristettu ja luonnonmukaisesti viljelty, suoraan meidän omilta viljelmiltämme. Luonnollinen maku. Määrä 1 litra. Tämä oli hyvän makuista, mutta ostopäätöksen tekemiseen olisin tarvinnut enemmän aikaa. Yhteystiedot on kyllä tallella. Hän tekee myös Detox-hoitoja, mutta se onkin sitten jo toinen juttu, johon palaan myöhemmin toisessa postauksessa.
Paikalla oli vielä pari muutakin esittelijää; Kynttiläkutsujen esittelijä sekä jonkin toisen kauneudenhoitomerkin edustaja, jonka nimeä en tähän hätään muista.
Ilta päättyi Rytmiksen esittelyyn, jossa kerrottiin mm. uuden Rytmikorjaamon tilamahdollisuuksista kokous-, juhla- ja tapahtumapaikkana sekä työtilana.

Erittäin paljon hävettää poissaolleiden naisten puolesta, jotka äänestivät jaloillaan valitessaan Supersportin naistenillan, koska sinne ei ollut sisäänpääsyä. Vaikka Rytmikselle oli pääsymaksu 10 €, niin ihan takuulla jokainen paikalletulija sai koko rahan edestä nauttia erittäin iloisesta ja antoisasta ilmapiiristä ja mahtavista tuotteista ja esittelyistä! Suurkiitokset järjestäjille! Älkää pelästykö, vaikka osallistujia oli vähän. Pitäkää uusi naistenilta ja yhdistäkää siihen esim. Zumba-levyjen ja vaatteiden jälleenmyyjän esittelyn ja aloittakaa vasta esim. zumba-tunnin jälkeen tai tehkää diili Sungymin kanssa yhteisen tilaisuuden järjestämisestä. Erilaisia pisteitä, joissa asiakkaat voivat kokeilla eri asioita, rentoutua, unohtaa työ- ja kotiasiat hetkeksi vaikka seuraavilla toimintapisteillä:
  • niska- ja hartiahierontaa (esim. vain 5 min pituisessa)
  • jalkojen hieronnassa
  • kynsien lakkausta (niin kuin tänäänkin oli)
  • meikkauspisteessä (joku tekee pieniä meikkauksia ja samalla kertoo mitä ja miksi niin tekee)   
  • zumba-pisteessä jälleenmyyjä esittelee zumbaan liittyviä asuja, kenkiä, videoita jne. (organisoidaan esim. yhteistyössä SunGymin kanssa)
  • tyyli- ja värianalyysien esittelijä
  • Cambridge-esittelijä mukaan
  • entä miten olisi muotinäytös myös isokokoisia naisia varten?
Allekirjoittanut nautti niin paljon joka hetkestä, että unohti ottaa naistenillan pöydistä ja esittelijöistä sekä muotinäytöksestä kuvia =)

Rytmiksen historiaa
50-luvulla rakennettu postiautovarikko oli vuosia tyhjillään, kunnes Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry. vuokrasi sen Provinssirockin varastoksi vuonna 2001. Pari vuotta myöhemmin haave Seinäjoen omasta rock-klubista vahvistui, kun Zen Cafe esiintyi siivotussa remonttihallissa ja rouhea miljöö alkoi saada uuden elämän.
Vuonna 2006 juhlittiin virallisia avajaisia. Samalla Selmu vuokrasi entisen postiautovarikon tilat remontoiden niistä lähes 1000 hengen rock-klubin, bändien treenikämppiä ja toimistotiloja.
2008 oli käänteentekevä vuosi, sillä vanha varikko sai uudet omistajat Selmu ry:n lisäksi Seinäjoen kaupungista ja Frami Oy:stä. Urbaaniksi kesannoksi hiljentynyttä varikkoa alettiin yhteistyössä profiloida Rytmikorjaamoksi; kansallisesti ja kansainvälisesti tunnetuksi luovien alojen ja yritysten sekä musiikin ja tapahtumien keskittymäksi.
Vuoden 2011 syksyllä entinen postiautovarikko on muisto vain rujosta öljyn, rasvan ja dieselin katkuisesta korjaushallista, sillä uusi uljas saneerattu Rytmikorjaamo avaa ovensa kaikenlaisille luovien alojen toimijoille.
Rytmikorjaamo on todellinen rytmimusiikin, tapahtumatuotannon sekä luovien alojen päämaja. Ote osoitteesta www.rytmikorjaamo.fi

Lisää kuvateksti
Monia neuvottelutiloja, luoviakin, tarjolla!

Ihanan erilainen neuvotteluhuone ála Linda Sipilä =)

Duudsoneiden suunnittelema neuvotteluhuone

Lähempi kuva takana olevista kuvista

Duudson neuvotteluhuoneen ovi

Iso neukkari

Ison neukkarin seinältä löytyy postiautovarikon historiaa kuvin
Nyt saa sanoa, että on tullut käytyä bäkkärilläkin =) Joka tosin toimii nostalgisin sisustuksin neukkarina.
Vuorossa 31. Provinssirock!
Ihka ensimmäisen provinssin "lakana" löytyy Rytmikorjaamon aulan seinältä.
Oli ilo todeta miten antaumuksella ja sydämestään pulppuavalla innolla Selmu r.y:n toiminnanjohtaja, Harri Pihlajamäki, esitteli Rytmiksen tiloja ja kertoen siitä visiosta, jota kohti tähtäävät. En enää yhtään ihmettele sitä miten tällainen on saatu aikaan enkä yhtään epäile, etteivät he pääse tavoitteeseensa.

KIITOS TÄSTÄ ILLASTA!

Loppukevennyksenä Onnistamme kuva, kun hän nukkuu rakkaan "morsmaikkonsa" (Miss Piggyn) kanssa, etujalat ristissä.

ti 10.4.2012 Tuumasta toimeen

Kuvahaaste #cold#
Olen tänään ja huomisen kotona, koska poika on kuumeessa, flunssassa. Tähän sopiikin kuvaksi tämä, jossa poika on ihanan lämpöpeiton sisällä, koska kuumeisena on koko ajan kylmä. Sain tämän lämmitettävän ihanuuden mieheltäni joululahjaksi, kun minua palelee aina. Jalkani ovat tietyllä tavalla tuntosarvet eli reagoivat vetoon heti ja sen kautta tulee vilu.

Salicircuitissa
Jo aamulla viestittelin työkaverin kanssa, että en ole menossa salicircuitiin, koska oletin, että mies ei ehdi Vantaan reissulta kotiin siihen mennessä. Mutta hän olikin kotona jo neljän aikoihin, joten tuumasta toimeen eli hetken mielijohteesta löysinkin itseni pakkaamasta salikassia ja pukemassa salivaatteita päälle. Täytyy sanoa, että oli kyllä melkoinen tunti. Tällä kertaa kierroksiin oli liitetty jokaiseen laiteryhmään myös hengästyttäviä osia. Onneksi astmakiekkoni oli jäänyt edelliskerralla salille =) Sitä nimittäin tarvitsin, mutta onneksi vasta tunnin loputtua. Aiemmilla kerroilla syksyllä syke on salicircuiteissa pysynyt lähes rasvanpolttotasolla. Tänään sykekellon mukaan suurin osa ajasta (yli 25 min) kului 3 teholuokan tasolla eli 142-160 välillä.
Laji: Salicircuit; 6 laiteryhmää, joissa jokaisessa kolme eri liikesarjaa, joista yksi oli hengästyttävä laji. Jokainen laiteryhmä kierrettiin tuplasti ja jokaista laitetta käytettiin 40 sek. Laiteryhmien välissä oli vasta 1,5 min tauko. Tunti alkoi ja loppui spinning-ajamisen yhteydessä tehtäviin venytyksiin.
Kesto: 58 min 29 s
Sykkeet: keskisyke 135/maksimisyke 179
Kalorit: 464 kcal
Vaikka olo oli ihan lopussa oksettava, niin silti ensi viikolla on ihan pakko päästä taas salille =)

Oijoijoi...sokerina pohjalla...
Syy miksi mies kävi tänään Vantaalla oli se, että hän kävi sieltä hakemassa meille uuden auton... ja ei ihan minkä tahansa auton =) Ehkä pääsen jo huomenna sillä kokeilemaan ajamista, kun meikäläisen työajoihin se pääasiassa tulee.
Volvo S80 2.5T Kinetic A/T 4D, vm 2008

ma 9.4.2012 Kevät saa tulla!

Ikkunat ja jopa nyrkkipyykkiäkin pesty

Aamuaurinko paistaa keittiön ikkunaan ja silmille oikein loistaa kaikki jäljet mitä ikkunaan on talven aikana kertynyt. Siitä sainkin innostuksen pestä ikkunat. Vain keittiön ja olohuoneen ikkunat pesin, koska vain niissä oli  pojan ja koiran jäljiltä jälkiä jäänyt. Lisäksi kylppärissä on kolme puseroa odottanut nyrkkipyykkiä, kun niitä ei ole saanut koneeseen laittaa. Enkä laittaisikaan, jotta värit pysyisivät yhtä kirkkaina kuin ovat tällä hetkellä. Nyt ne vihdoin pesin ja laitoin ne terassille roikkumaan, jotta niistä saa lähtemään enimmät vedet pois. 

Blaah, taas satoi vähän lunta...
Missä oikein kevät olet? Rakastan kevättä ja siksi sen odottaminen ja tällaiset ilmojen vaihtelut on masentavaa. Auringonpaistetta kiitos!

Pinnaatko sinä jo?
Olen vaivihkaa löytänyt yhden uuden yhteisön, jota voi hyödyntää esim. rakentamalla sinne oman mielikuvakartan eli ladata sinne kuvia joko omalta tietokoneelta tai "Pinnata" (Pin It) niitä eri nettisivuilta, jotka miellyttävät silmää ja lokeroida ne kuvat eri otsikoiden alle. Olen siinä vasta alkuvaiheessa ja tarkoituksena on ryhmitellä vieläkin tarkemmin erilaisia kuvia. Sisustajille tämä on aivan ihanteellinen tapa koota yhteen paikkaan kaikki itseä miellyttävät asiat. Käy tutustumassa minun Pinterest-sivuilla: http://pinterest.com/peekoon/ 

Kuvahaaste nro 9 #younger  you#
Minäkin olen joskus ollut blondi =)

su 8.4.2012 Muoks: Kuvahaaste nro 8

#inside my wallet#
Minulla ei tämän isompaa kukkaroa ole. Noista kukista en niin välittäisi, mutta olin tällaista pehmeä nahkaista etsinyt niin kauan ja kun sellainen osui kohdalle, niin pakko se oli ostaa. Tämä on just sen kokoinen, että kortit mahtuvat tänne joko pysty tai jopa sivusuuntaisesti. Kolikoille jää myös tilaa. Koska pääasiassa maksan kortilla niin kolikkoja kertyy lompakkoon harvoin. Pääasiassa se pitää sisällään vaateliikkeiden etukortteja, pankkikortin, kuitteja, kampaamon leimakortin yms.

Aamulenkillä

Kävin koiran kanssa tekemässä aamulenkin ja miten ihanan raikas ilma olikaan. Pakkasta oli -6 astetta, mutta silti ilma ei tuntunut aamuauringon vuoksi kylmältä. Yhden ainoan ihmisen näin kilometrin matkalla. Oli niin ihanan hiljaistakin. 

Harvinaista herkkua
Tänä aamuna poika oli makuuhuoneessamme jo klo 5.55, mutta sanoin, että on vielä yö, joten mene takaisin nukkumaan. En meinannut uskoa silmiäni, kun seuraavan kerran oli taas vieressäni, niin kello olikin jo 7.38. Taitaa mennä yli viiden vuoden taa, kun poika on noin pitkään nukkunut.

Flunssa tulossa
Muutaman päivän ajan on nenässä ollut sellainen tunne, että tiesin pian tulevani flunssaan. Äänenikin on ollut kateissa aamuisin. Nyt ne sitten tänä aamuna alkoivat, nimittäin aivastelut ja nenän tukkoisuus. Pahemmaksi ei saisi mennä, kun ensi viikolla on kiire viikko töissä. Autolla ajamistakin tulee yhteensä taas n. 700 km. Kaiken kukkuraksi poikakin on ollut kuumeessa viime päivien aikana ja eilen yski ensi kerran. Onneksi vanhempi poikani toi mummiltaan punaista viinimarjamehua. Taidan tänään sitä juoda lämmitettynä, vaikka mustaviinimarjamehu olisi vielä parempaa flunssan käänynttämiseksi.

Ylen kuunnelmat
Jos et ole aiemmin huomannut, niin Yle Puheelta tulee aina sunnuntaisin klo 11.05 lasten kuunnelma. Tänään alkaa Pekka Töpöhännän kuunnelmia.  Luin lapsena kaikki Pekka Töpöhännän kirjat, mutta yksi niistä oli ylitse muiden.

Toisenlaista (harvinaista) herkkua
Tuli ihan hetken mielijohteesta leivottua sämpylöitä pari pellillistä. Pidän leipomisesta, mutta viime vuosina se on jäänyt vähemmälle. Tällä kertaa sämpylöistä tuli liian hyviä =) Edelliskertaan verrattuna vaihdoin ohjeessa olleen hunajan tilalle sokerin ja jostain syystä se ei laittanut hiivaa kunnolla vauhtiin, koska sämpylät eivät nousseet. Nyt nousivat. Liekö syynä hunaja vai kuivahiiva, jota tuoreen tilalla käytin nyt. Ohje löytyy täältä.