25.6.2012 Juoksumusaa lataillessa

Juhannus tuli ja meni...
Tällä kertaa tuli koko Juhannus otettua rentoutumisen kannalta eli oltiin kotona ja löhöttiin auringossa sekä nautittiin juhannusruusujen ja syreenien tuoksusta.
Meidän "saunakoirakin" nautti sydämensä kyllyydestä helteestä =)

Pojan tavoitteet
Tavoitteita ei ole asetettu vain meikäläiselle vaan myös pojalle:
1. Apupyöristä eroon pääseminen
2. Uimaan opettelu (pääsi uimakouluun)

Harjoitus tekee mestarin
Ensin hankimme tasapainon harjoittamiseksi oman potkulaudan. Kun tasapaino löytyi, aloimme Juhannuslomien aikana käydä pyörälenkillä ja kehotimme poikaa "nostamaan" pyörän pepullaan tasapainoon ja neuvo meni heti perille. Nyt jännitetään sitä, että saako apupyörät poistaa jo ennen meidän kesälomien alkamista (heinäkuun puolivälissä). Vauhti oppia on ainakin kova ja juoksemallakaan en meinaa enää pysyä perässä =)
Spotify:lla vauhtia?
Pääsin viime kuussa testaamaan Spotify Premiumia ja ehdin tehdä itselleni oman juoksumusakansionkin ennen kuukauden kokeiluajan loppumista. Jäin niitä kappaleita kaipaamaan ja siksi kävin tänään hakemassa R-kioskilta 10 euron lahjakortin, jolla sain Premiumin taas kuukaudeksi eteenpäin. Päädyin tähän kun mietin millä saisin innostuksen pysymään ja olen viime aikoina huomannut, että kaipaan vähän väliä sitä omaa soittolistaani. Onko teillä Spotify mukana lenkeillä? Parhaillaan synkronoin musakansioita puhelimeeni ja odotan jo nyt, että huomenna pääsen sitä taas kuuntelemaan enkilläni =)