la 4.8.2012 Jo oli elämyksiä kerrakseen!!!

Elämyksiä metsästämässä
Kävimme kävelemässä miehen, pojan ja koiran kanssa (musta jana) kuvaan merkityn osuuden laajasta Seinäjoki-Ilmajoki elämysliikuntareitistä. Otimme pojalle pyörän ja meille sauvat mukaan, ja eikun menoksi. Poika jaksoi ihme kyllä hyvin ajaa koko 4 kilometrin matkan. Suurkiitos kaikille muille liikkujille, kun huomioivat pienen pyöräilijän (ja koiran).
Poika ja koira painelivat menemään kovaa vaihtia edellä ja me "vanhukset" yritimme kaikin voimin pysyä perässä. Poika välillä pysähteli meitä odottamaan ja koira juoksi eestaas meidän välillä. Nyt koira nukkuu kopassaan väsyneenä, kun se takuulla juoksi ainakin 7 km:n edestä. Aivan ihanaa, kun kaupunki on satsannut tällaisen reitistön rakentamiseksi ja kunnostamiseksi. Tänne reitille voi lähteä myös pyörätuoleilla. Matkan varrelle on rakennettu vessoja pyörätuolilaisia varten ja reitin maastopohjaan on satsattu kunnolla. Reitti on vielä kaiken lisäksi valaistu eli talvella pääsee hiihtämään, vaikka on jo pimeää. Takaisin tullessa poika kaatui ja sai hieman kipeää, mutta saimme hänet takaisin pyörän selkään ja unohtamaan tapahtuneen, jotta hänelle jäisi onnistunut muisto jäljelle =)  Seuraavalla kerralla koira jää kotiin, kun emme arvanneet, että siellä olisi niin paljon ihmisiä liikkeellä, kun ilma oli niin kostea ja sadeherkkä. Voitte vain arvata mihin seuraava oma pyöräilyreitti seuraavaksi suuntautuu ;)

Mitä löytojä!!!

Käytiin aiemmin päivällä miehen ja pojan kanssa kirpparilla. Tehtiin kaksi ihan mieletöntä löytöä! Ensinnäkin, ollaan etsitty sellaista kahvipaikkaa, jossa saisi yhtä hyvää espressoa kuin joimme Rodoksella, mutta emme ole löytäneet. Muutamissa paikoissa ollaan käyty juomassa, mutta petytty. Jo alkuviikolla Keskisellä katselimme espressokeittimiä ja kauhisteltiin niiden hintoja, 100 € luokassa...onneksi ei ostettu!!! Tänään teimme monin verroin paremman löydön, löysimme espressokeittimen, ihan uuden, kahden kuppiparin kera ja mihin hintaan!!! 

Lisäksi toisen myyjän paikasta löysimme maidonvaahdottajan, e u r o l l a !!!. Mikä sattuma, koska olin muutama päivä sitten ostanut jääkaappiin korkillisen kahvimaitopurkin, jonka kyljessä luki, että vaahtoutuu. Enää puuttui kahvi, jota haimme kaupasta. 

Arvatkaas vaan mitä äskettäin nautimme? 
Namsk!!! Vähäkö oli hyvää!!! 

Tämä kokemus oli toisenlaisessa mittakaavassa myös oma elämyksensä ja jytkykin, hintojen osalta =) Eipä enää tarvi etsiskellä sopivaa espressopaikkaa, kun sitä voidaan tehdä kotona.

la 4.8.2012 -400 g, laskee edelleen =)

Kohti seuraavaa tavoitetta
-400 g, nyt 78,8 kg
Matka jatkuu edelleen kohti parempaa ulkoista minää. Seuraavien mittanauhamittausten ottamista yritän lingata siihen saakka, kun camppaamista tulee eka kuuakusi täyteen, vaikka ne kiinnostaisi jo nyt ottaa, kun silmin nähden on vyötärön kaventumista tapahtunut. Myös ne 24.7.2012 ostamani farkut ovat nyt sopivammat, eivät ole enää tiukat reisistä. On jopa sellainen tunne, että pitäisikö laittaa vyö, jotta ne pysyvät ylhäällä.

Litteän vatsan metsästys
www.weheartit.com
Eilen illalla tuli taas tehtyä erilaisia vatsalihasliikkeitä niin suorille kuin vinoille lihaksille. Haaveilen hetkestä, jolloin voin omaksi ilokseni kokeilla päälleni sellaisia housuja, joiden ei tarvitse ylettyä niin ylös, jotta ne peittäisivät pömppömahani.

Kuvan teksti pitää niiiin paikkaansa. Kaikki valinnat mitä elämässä teemme, näkyvät meissä itsessämme tavalla tai toisella. Minulla ne alkavat näkymään ensimmäisenä vyotäröllä. Suurin tämänhetkinen tehtäväni on tehdä valintoja, joilla on positiivisia ja innostavia vaikutuksia itseeni ja kanssaihmisiin. 

Kun minä voin hyvin, niin muutkin perheessäni voivat hyvin.

P.S. Tervetuloa uudet lukijat Neidit Michelin ja Tekosyy !

Kaloritaulukoita -blogiin on lisätty uusia taulukoita!

Lähde: hedelmaboxi.fi
Olen lisännyt toiseen blogiini myös niiden terveellisempien herkkujen kaloreita mm. hedelmien, marjojen ja pähkinöiden kaloreita! Käy sielläkin tutustumassa!

pe 3.8.2012 Pitkästä aikaa Jytky-tulos, -600 g!!

Viileämmät ilmatko syynä?
-600 g, nyt 79,2 kg
Vai täysikuun muuttuminen alakuuksi vai menkkaturvotusten poistuminen vai eilisillan treenit? Syillä ei ole oikeastaan väliä, pääasia on, että paino menee alaspäin ja ihan mielettömän ihanaa on se, että vaaka näyttää tällaisia lukemia!!! Seuraava tavoiteporras on painossa 76,7 kg, jolloin painoa on lähtenyt tasan -20 kg. Siihen on siis matkaa vielä 2,5 kg eli ei kovin paljoa =)

Paluu arkeen
Ensi viikolla onkin sitten paluu arkeen, koko perheellä. Nuorimmainen aloittaa eskarin, keskimmäinen amiksen ja minulla on lomaa jäljellä enää huominen ja ylihuominen. Mies on ollut jo töissä, koska yrittäjänä ei pahemmin loma-aikoja ole :( Alkuviikon kuljen pyörällä töihin, kun pojan eskari alkaa vasta torstaina. Torstaina voisi kyllä kokeilla mennä eskarin kautta niin, että poika ajaisi itse päiväkodille, kun sen taidon on nyt oppinut. Pojan 6 v synttäritkin lähestyvät nopeaa vauhtia. Samoin II kuntoutusjaksoni. Mitähän he siellä sanovat, kun olen jo nyt asettamani tavoitteet saavuttanut enkä vasta 30.11.2012:
- tauottaa päätteen ääressä istuminen (muistutus puhelimessa tunnin välein)
- 50 vatsalihasta (51 kpl 25.7.2012)
- painoa alaspäin 4-6 kg (tähän mennessä lähtenyt -5,7 kg)

Eiliset kuntoilut

Ensin läpikävin liikkuvuusharjoitus- ja kahvakuulatreeni -videot ja sen jälkeen tein vielä lankkuja 3 x 30 s.

Kohti tavoitetta
Olin jo viime lokakuun lopussa painossa 68,8 kg, se on suurin etappi tähän mennessä johon tähtään. Ehkä sen saavutan vuoden loppuun mennessä niin uuden vuoden saankin aloittaa menemällä uusiin lukuihin =)

 

2.8.2012 Juhuu! Se tippuikin näin nopeesti!!!

Maaginen luku ei ollutkaan enää maaginen!
-300 g, nyt 79,8 kg!
Odotin jääväni taas jurraamaan tuohon 80 kilon päällä oleville luvuille kuten viimeksi, mutta toisin kävi. Nyt saan vihdoin sanoa, että kasilla alkavat luvut eivät ole enää tervetulleita mun elämääni, ikinä! Tämä on nyt toinen kerta, kun camppaan ja se saa myös olla viimeinen. Miehen paino jatkaa myös laskuaan, hänenkin paino laski -300 g! Teimme eilen illalla ison päätöksen, vaihdamme valmentajaa ja sopivakin on jo löytyny ja uusi aikakin jo sovittiin.

Eilisillan kuntoilu
Lähdin eilen illalla koiran kanssa lenkille aikomuksena tehdä vähäsen juoksuspurtteja. Niin teinkin, mutta enemmän mitä aioin. 1,5 km mennen tullen tein vähempi ja 5 km:n lenkin keskellä kiersin Kultavuoren pururadan, joka on pituudeltaan 2 km. Kiersin koko radan kävelyä 3 min juoksua 1 min -tyylillä mukaan lukien myös kaikki ylämäet, joita maastossa oli. Heiatracker kadotti signaalin heti radan alkupäässä ja löysi sen takaisin vasta, kun olimme radalta poistuneet toisen kautta. Kyllä täytyy sanoa, että ei ole tämä nainen enää samassa juoksukunnossa kuin viime kesänä, jolloin tätä rataa juoksin vinksin vonksin reittiä vaihdellen intervallimaisesti, myös poluilla silloin juoksentelin. Nyt hyvä kuin tuon minuutin verran jaksoi juosta.

Fame - I´m gonna live forever, I´m gonna...
Jos tänään vihdoin katsoisi ne loputkin Famen 2. kauden jaksot, kun lomaa on jäljellä enää muutama päivä. Jokin aika takaperin tuli ostettua Netanttilasta molemmat 1-2 tuotantokaudet sisältävä dvd-boksi. Fame oli 80-luvulla suosituin nuorten sarja. Tässä hieman fiilistelyä sarjan nimikkokappaleen muodossa.Vink vink vink - Näin suojaat koneesi
 Nelosen uutisissa tuli eilen illalla tämä lyhyt katsaus.
Flash toistinta ei löytynyt.  
Kun et ole varma miten selvittää onko koneellasi olevat varusohjelmat (Java, selaimet, Adobe jne.) päivitettyinä niin yksi tapa on se selvittää tällä ilmaisella Anvian Kuntokartoituksella, jota ei tarvitse koneelle asentaa. Se kertoo loppuraporttina sen, mitkä ohjelmat edellyttävät päivittämistä ja myös auttaa niiden päivittämisessä.
Pakko lisätä tähän haastateltavan listaan se, että muista huolehtia myös siitä, että koneellasi on riittävä tietoturvaohjelma, joka on ajantasalla eli päivitetty uusimpia uhkia vastaan. Lisäksi vanhempien vastuulla on varmistaa se, että lapset voivat huoletta netissä surffailla mm. hankkimalla koneelle lapsilukollisen tietoturvaohjelman. Se sisältää sisällönsuodatuksen ja aikalukon, joiden avulla lapsi ei pääse sellaisille sivustoille lainkaan, jotka hänen ikäiselleen ei ole suunnattu. Ohjelman avulla vanhemmat voivat valita perheen pienimmille vain ne sivut sallituiksi, joilla lapsi saa vierailla. Unohtaa ei sovi myöskään sitä, että vanhemmat keskustelevat tietokoneen, pelikoneiden ja netin käytön pelisäännöistä jo hyvissä ajoin ennen ensimmäistä käyttökertaa. Ikärajat on myös hyvä pitää mielessä.

ke 1.8.2012 Kahdessa viikossa yht. -8,4 kg =)

Punnitus
Jes, jes, jes!! Uusi vaaka ei näyttänytkään suurta eroa eiliseen! Lukema oli 80,1 kg. Oli pakko käydä vielä sillä vanhemmalla vaa´alla, jossa oli aiemmin alempia lukemia ja jota pääasiassa seurasin, jotta näen millainen ero näillä kahdella vaa´alla on. Se näytti 79,9 kg!!!! Eroa ei siis kovinkaan paljoa ole :) Nyt on helpompaa myös kertoa miten paljon ollaan miehen kanssa laihdutettu, kun vaaka on sama kuin valmentajalla. Minulta on painoa lähtenyt kahdessa viikossa -4,8 kg ja miehellä on lähtenyt -3,6 kg eli yhteensä tuo -8,4 kg!!! eli enemmän kuin mun kahvakuulan paino! Nyt sen vasta tajuaa paremmin! Ennemmin nuo oli vain numeroita tekstissä. Päivitetäämpä Ticker myös ajantasalle:
ti 31.7.2012 Omronronron...

Nyt se on vihdoin täällä!!!
Kauan sen ostamista olen lingannutkin. Kävimme miehen ja pojan kanssa Keskisellä Tuurissa ja tämä oli ihan heräteostos, koska se oli tarjouksessa hintaan 99 €! Vihdoinkin! Huomisaamusta alkaen korvaan edelliset kaksi vaakalukemaa yhdellä. Saas nähdä paljonko vaaka näyttää. Veikkaan suurempaa lukemaa kuin omilla aiemmilla vaaoilla. Nyt on ehkä helpompi verrata omia ja konsultilla otettuja painoja keskenään, kun molemmilla on käytössään sama vaaka.
Omron BF 508

Se kuuluisa Onnen kenkä

Pojalle eka reppu ostettu, eskarireppu

Nyt ei tarvitse koko ajan täyttää litran vesikannua, uusi kun on 3,5 l

eväsrasioita 2 kpl

Nämä USB-tikut oli hintaan 3,95 €, ostettiin 2 x
Koska ilma muuttui P-joelle tultaessa sateiseksi, päätimme Kalajärvi-käynnin jättää tällä kertaa väliin ja ajaa suoraan kotiin. Illemmalla olisi vielä vuorossa mieheni hiusten värjäys.

31.7.2012 Maakuntakierroksella

Punnitus
Nyt se 80 kg alitus vasta lähellä onkin. Vanhempi vaaka pyöritti lukua 80,2 kilon ja 80,0 kilon välillä eli paino taitaa sen mukaan olla 80,1 kg eli -100 g eiliseen lukemaan. Joskus nämä kaksi vaakaa käyttäytyvät eri lailla kuten tänä aamuna. Uudempi vaaka näytti lukemaa 80,7 kg eli + 100 g!?! Vanhemman vaa´an mukaan olen 101 g päässä 80 kilon alituksesta.

Paljonko se 101 g oikein onkaan?
Hermesetas purkin sinisen osan pituinen kurkun pala
kolme sinisen osan pituista kukkakaalin nuppua

neljä porkkanaa, ei kuitenkaan hermesetas -purkin vahvuista

Karavaanarit karavaanarit...
Eilen tehtiin extempore ajelu ensin Jalasjärvelle anoppia katsomaan ja sieltä Kalajärvelle Seinäjoen Peräseinäjoelle. Se paikka on kasvanut vuosien aikana ihan mielettömästi. Sieltä löytyy lapsille soveltuva uimaranta, tanssipaviljonki, ravintola karaoken kera, grillauspaikka, kalastuslupia myynnissä, puistogolf, luontopolku, pyöräreitti, Maailmanraitti - siirtolaisuusmuseo, katettu kesäteatteri, kokoustiloja, mökkejä ym. majoitustarpeita ja -alueita jne. jne. Ja mikä hienointa, kaikki mitä silmin on nähtävissä, on tehty talkoovoimin! Eikä se kasvu tähän lopu, lue tästä mitä sinne on suunnitteilla seuraavaksi. Tänne kannattaa poiketa esim. käydessänne Keskisellä. Matkaa Kalajärvelle on Keskiseltä 32,2 km. Kalajärveltä on Seinäjoen keskustaan 39,9 km. 

Ote Caravan-Kalajärven sivuilta:
Alueemme on CARAVAN HUIPUT- ja SF-CARAVAN suositusalue. SF-Caravanin suosittelema alue on korkeatasoinen, jolla on tarjottavanaan vaunuilijoille ja matkailuautoilijoille merkittäviä palveluja. Caravan-Kalajärvi vuoden caravan alue vuosina 1992, 1995 ja 2003
 Tässä muutamia kuvia Kalajärven rannasta:
Eilen siellä oli jotkut eläkeläisten päivätanssit samaan aikaan. Ihan vielä me ei olla siinä iässä, mutta kai sitä sitten parin kymmenen vuoden päästä ollaan... Eilen ei ollut uikkareita mukana, mutta tänään kyllä otamme, kun lähdemme uudelle maakuntakierrokselle. Mihin tiemme vie, on vielä auki? Tänäänkin siis pidän lepopäivän, mutta huomenna on jo ihan pakko kuulailla ettei tää viikko mene liikaa lepäillessä ja siihen ala tottua liikaa =) Mukaan lähtee riittävä määrä kylmää vettä termareissa jääpalojen kera sekä juomiseen että pirtelöihin, sheikkerit sekä pojalle syötävää. Tällä kertaa emme anna pojan syödä jäätelöä ennen automatkaa vaan mieluummin vasta kotiin päästyämme, koska...

Eiliset jäätelöt tuli kesken kotimatkan ylös ja lopun tiedättekin mikä siivoaminen oli odotettavissa. Onneksi mm. suurtalouksille suunnatut siivousaineet, -välineet ja -laitteet löytyy omasta takaa niin saimme auton ihan siistiksi. Yksi jauhe on ihan ylivoimainen tällaisissa tapauksissa, se imee kaiken nesteen itseensä ja sen saa sitten vain imuroida tai harjata pois. Sitä tuotetta ostaa erityisesti ravintolat, koska niissä sitä viikonloppuisin tarvitaan eniten.

ma 30.7.2012 Lepopäivä --- Pink punk!

Pink punk
Minulla on olemassa toppi, joka on juuri tämän kynsilakan värinen. Kävin eilen Cittarilla kyseinen toppi päälläni etsimässä muiden ostosten lomassa meikkiosastolta saman väristä kynsilakkaa ja löytyihän se =) Olisin ilman tuota toppiakin ottanut tämän pirteän pinkin, koska ihoni on ruskettunut melkoisesti viime aikoina ja tämä loisti silmiini heti koko valikoimasta. Eilen jo tein pohjatyöt ja lakkasin ekan kerroksen. Tänään olisi vuorossa toinen kerros + päällyslakka.
edestä

takaa

sivulta
Tällä "ihmeviilalla" tein eilen pohjustustyön

Tällä viimeistelin pohjatyön

Tällä päällyslakalla teen viimeistelytyön toisen lakkakerroksen päälle
... ja sit eikun telkun ääreen katsomaan Olympialaisia ja jännäämään suomalaisten puolesta. 
Keitä suomalaisia on tulessa tänään? Se selviää täältä!

Voi kun voisikin sanoa, että telkun ääreen sipsien, suklaan ja Cherry Cokiksen kera...uuh...ehkä sitten vasta näillä herkuilla palkitsen itseni, kun olen päässyt tavoitteeseeni. Onneksi kuuri on jo niin pitkällä, että näläntunnekaan ei enää aamuisin vaivaa, mutta heti kun unohdan juoda riittävästi, niin johan on jo joku pi...lainen olkapäällä huikkimassa, että kyllä sä nyt yhden voit ottaa...sitä saa olla vähän väliä hätistelemässä pois...

ma 30.7.2012 Niin lähellä...

Punnitus
80 kilon alitus on niiiin lähellä, mutta silti vielä niin kaukana. Painoa lähti -100g/-200 g ja luvut on nyt 80,2 kg ja 80,6 kg. Ehkä tuo luku alittuu tämän viikon aikana, toivottavasti.Ilon ja onnistumisen hetkiä
Eilen veimme pojan pyöräilemään läheiselle kentälle ja otimme työkalut mukaan, koska tarkoituksena oli ottaa apupyörät pois. Niin teimme ja ensin poika epäili omia kykyjään ja pyysi pitämään tarakasta kiinni, näin aluksi teinkin, mutta jo 2 metrin kuluttua poika ajoi itse. Juoksin rinnalle ja hymyilin ja siinä hetkessä poika tajusi, että Hei mä ajan itse =)  

Voi tuota ihanaa ja aitoa elämisen ja onnistumisen riemua!!! 

Sen jälkeen poika kiersi muutaman kerran kentän ympäri molempiin suuntiin kaatumatta ja sen jälkeen ajoi viereiselle leikkikentälle. Koko kotimatkan ajan juoksin vierellä, koska ei olisi aluksi uskaltanut pikitiellä ajaa, mutta luomalla onnistumisen uskoa poika nousi pyörän päälle uudelleen ja koko 500 m kotimatka sujui tosi hyvin. Ainut mikä harmittaa on se, että kerrankin kun jotain merkittävää tapahtuu (lue: ikuistettavaa), niin kamera on kotona...grrr... Tämä apupyöristä eroon pääseminen oli yksi check-listalla olevista asioista, joka oli  tavoitteena tämän kesän aikana suorittaa.

Kyrkkärillä sauvailemassa
Kävin mieheni kanssa sauvakävelemässä Kyrkösjärvellä. Kävelimme voimalaitokselle asti sairaalanmäellä olevan voimalaitoksen kohdasta, matkaa kertyi yhteensä 7,43 km. Oli aivan ihanaa penkereellä kävellä, kun tuuli oli niin voimakas ja pysyi sopivan viileähkönä, jolloin ei päässyt tulemaan sellaista tukahduttavan kuumaa oloa kuin vasta autossa, jonka sisälämpötila oli huikea. Miten sitä onkaan aikoinaan pärjätty ilman ilmastointia autossa???

Viikon kuntoilut, yht. 16 h

Viikon eka päivä meni lepopäiväksi. 
Ti 24.7. Shoppailemassa, farkut ostettu
Ke 25.7. Kävelyä 4,5 km (Vaasan reissu), Pyöräilyä 7,7 km ja vatsoja 51 kpl!!! Enkka!!
To 26.7. Pyöräily 52,6 km
Pe 27.7. Marjastus ja kalastus yht. 2 h
La 28.7. Sauvakävely 4,16 km + vatsoja 35 kpl
Su 27.7. Pyöräily 9,12 km + Sauvakävely 7,43 km

Viime viikko oli tähän mennessä tämän vuoden aktiivisin viikko, mutta se tulee rauhoittumaan tämän viikon jälkeen, kun työt taas alkavat. Tällä viikolla pitää keskittyä taas kahvakuulailuun.

Sataa ja salamoi
Yöllä meni yksi ukkoskuuro ohitse, kerran paukahtaen, johon heräsin neljän aikaan yöllä. Muita ukkos- ja vesikuuroja ei täällä E-P:lla ole näkynyt viimeiseen kahteen päivään. Iltapäiväksi on luvattu taas uusia ukkoskuuroja. On tää ihanaa, kun tällaiset helteiset ilmat alkavat vihdoinkin ja niistä pääsee nauttimaan edes viimeisen lomaviikon aikana.

su 29.7.2012 Tuhatta ja sataa

Punnitus
-100 g Nyt 80,3 kg
Vaaka oli kuin olikin tänä aamuna armollinen, vaikka sen yhden käristeen tuli eilen syötyä siellä Vauhtiajoissa. Illalla vielä pari lakritsin palaakin. Vaa´at näyttivät molemmat -100 g eli nyt niiden luvut ovat 80,8 kg  ja 80,3 (vanhempi vaaka). Viime Cambridge-kuurin aikana siirryin jossain vaiheessa käyttämään tuota vanhempaa vaakaa ja sitten lähempänä normipainoa siirryin takaisin uudemman vaa´an pariin, kun paino vähenee niin paljon hitaampaa vauhtia loppuvaiheessa ja se näyttää 100 g tarkkuudella, kun vanhemmassa tarkkuus on 200 g. Joka tapauksessa vanhemman vaa´an mukaan enää 301 g niin olen alittanut tuon maagisen 80 kg:n rajan =) Vaikka tiedän, että plussia on tulossa, kun menkat alkoivat ja yleensä silloin turvotukset on suurimmillaan. Kysympä saman kysymyksen kuin tuolla aiemmassa postauksessani:  
Onko sinulla jokin luku, jossa paino jumittaa/jumitti pitkään? 
Oletko siinä painossa muutenkin aikoinaan pysynyt pitkän aikaa?

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita
Jokaisella ohi ajavalla autolla oli takuulla sata lasissa Vauhtiajojen lähtö- ja pääsuoralla, jonka katsomosta löysimme mahtavat katselupaikat ylimmältä riviltä. Poikamme, jolla energiaa riittää vaikka pienelle kylälle, ei kauaa tapaa paikallaan pysyä, mutta nyt pysyi vessakäyntejä lukuunottamatta neljän tunnin ajan tarkasti paikallaan seuraten mitä radalla tapahtuu. Sieltä oli hienot näkymät ja näkyi siinä 2-3 kolariakin. Ilma oli tukahduttavan helteinen, jota toki viilensi pienet tuulen puuskahdukset ja joista sai nauttia entistä paremmin, kun nousi seisaalleen. Seisoin varmaan koko tuosta neljästä tunnista parisen tunnin ajan. 

Vauhtiajot aloitti Legendsien B-finaali, joista 10 parasta pääsi A-finaaliin. Niistä autoista pidän eniten. Ne on upean näköisiä ja näyttäviä liikkuessaan.Seuraavaksi vuorossa oli Mini 1000 -luokan autot

Mini 1000
Tässä kuva V1600 -luokan autojen kisan lähdön jälkeisessä mutkassa tapahtuneesta kolarista, josta sain vain valokuvan. Tätä ennen olin videoinut monia eri kohtia ja nyt tietysti ei se videointi ollut päällä :( Vieressä istuva mies arveli tuon kolarin johtuneen siitä, että autot jäivät lähtökiihdytyksessä puskureistaan toisiinsa kiinni, koska syöksyivät tuonne ojan penkalle ihan peräkkäin. Viereisessä kuvassa niitä nostetaan hinausauton kyytiin tämän lähdön jälkeen.


Camaro -cup sai heti lähtönsä jälkeen huonon alun, kun ekassa kurvissa yksi auto kääntyi poikittain ja monien ajo hidastui keltaisten lippujen vuoksi usean kierroksen ajaksi. Eivät pystyneet menemään siihen mutkaan pääsuoran jälkeen ns. ottaen kaikki irti mitä otettavissa on -vauhdilla. Se myös näkyi katsomoon asti. Miksi tällaisissa tilanteissa ei voi tulla parin kierroksen ajaksi eteen auto, joka kokoaa kaikki peräänsä niin kuin formuloissakin siksi aikaa, että ko. auto olisi saatu siirrettyä sivuun ja kilpailu olisi saanut ihan toisenlaisen vauhdin. Nyt kaikki "hölläili" tuon mutkassa olevan auton vuoksi.

Koko päivä alkoi ensin Legendsien B-finaalilla ja päättyi tähän Legendsien A-finaaliin, johon osallistui iso määrä Legendsejä. Nää vaan on niiiin hienompia kuin muut autot, poislukien Camaro-cup, jossa on myös upeita autoja ja ne ajaa lujaaaa...

Lähde
Kotiinpäästyämme auringon puoleinen olkapää ja käsivarsi punoittivat sen verran, että oli parempi laittaa siihen rasvaa. Palamaan ne ei onneksi ehtineet. Jo viime Rodoksen reissullamme totesin parhaimmaksi rasvaksi tämän apteekeista saatavilla olevan Aco Sunburn Relief -tuotteen, mutta sen kanssa pitää olla varovainen, kun sottaa hyvin helposti vaatteet, koska on erittäin juoksevaa. Sitä suutinta kannattaa painaa hitaasti, jotta sieltä ei tule tätä rasvaa vauhdilla.
Riekerin sandaaleista oli jäänyt hauskat ristikkorajat jalkoihin :/  Pitää tänään yrittää olla auringossa paljain jaloin, jotta nuo rajat saa pois =) Eihän tuota lomaakaan enää ole jäljellä kuin ensi viikko :(

Illalla kävin vielä miehen kanssa reippaalla sauvakävelylenkillä, joka ilmeisesti hiostavan päivän lisäksi poltti käristeestä tulleet kalorit, kun kummankaan painoon se ei vaikuttanut, päinvastoin, molempien paino on edelleen laskusuunnassa. Cambridge-ruokailut pysyi muilta osin normaalina. Nesteitä; vettä ja vichyä, varasimme laukkuun ajoihin mukaan ja myös Cambridge-tetrat. Jo ennen ajoihin lähtöä söimme ne 200 kcal ateriat.