to 6.9.2012 Uusia saavutuksia!

Nyt se on vihdoin saavutettu!
Jippii! Olen enää lievästi lihava!!! BMI on alle 30! Toinenkin saavutus on aika lähellä. 201 gramman päässä on se hetki, jolloin olen pudottanut kaiken sen painon, joka on tämän vuoden puolella kertynyt eli yhteensä -9,4 kg! Vielä siihen lokakuun lukemaan (68,8 kg) jää kirittävää jäljelle -6,6 kg!

Mitä ihmettä!!!
En voinut kuin ihmetellä, kun nousin ja nousin ja nousin vinopenkissä vatsalihaksilla ylös ja ylös ja ylös...yllättävän monta kertaa. Yllätin itseni ihan totaalisesti. Viimeksi oli vaikea saada edes 25 kappaletta, nyt meni tuplamäärä ja olisi ehkä mennyt enemmänkin, mutta kun jäljellä oli muita treenejä mm. kahvakuulailua, niin en viitsinyt heti lähes ekassa lajissa vetää itseäni piippuun. Miten ihmeessä nuo vatsalihakset on yhtäkkiä noin paljon kehittyneet? Johtuukohan se viime viikon runsaista kuntoiluista ja alkuviikon liikkumattomuudesta? Vähänkö tuntui hyvältä, kun viime viikolla asetimme uusia tavoitteita seuraavalle kuntoutusjaksolle ja toinen niistä oli painon pudottaminen alle 65 kilon ja toista ei muutettu, mutta omassa mielessäni päätin tehdä vatsoja 60 kpl. Nyt ainakin tiedän, että pääsen siiihenkin ihan varmasti. Ihanaa, kun en vielä tuota 60 tehnyt, niin jäi pieni kutkutus päälle, josko se vielä menisi...mutta sen verran on pakko pitää itseään jännityksessä, että yritän sitä vasta kuukauden päästä =)

ma 3.9.2012 BMI + valmentajakäynti

BMI - Body Mass Index
we<3it td="td">

Meillä oli tänään valmentajalla käynti ja BMI tuli sieltä mieleeni, kun vaa´alla käynin jälkeen valmentaja vinkkasi, että seuraavan BMI-tason alitus on jo melko lähellä. Kun aikoinaan aloitin tämän matkani 96,7 kilosta, oli minulla BMI Vaikean lihavuuden tasolla, luvun ollessa 38.25. Heinäkuussa toistamiseen Camppauksen aloittaessani oli BMI:n luku Merkittävän lihavuuden puolella, 33.58. Vieläkin se on samalla tasolla (tämän aamun painon mukaan 30.22), mutta aika lähellä luvun 30 alitusta =) Mies jo pääsi lievän lihavuuden puolelle, kun aamupainon mukaan BMI:ksi tuli 2.,93.
  • Vaikea alipaino < 16.0
  • Merkittävä alipaino 16.0 - 16.99
  • Lievä alipaino 17.0 - 18.49
  • Normaali paino 18.5 - 24.99
  • Lievä lihavuus 25.0 - 29.99
  • Merkittävä lihavuus 30.0 - 34.99
  • Vaikea lihavuus 35.0 - 39.99
  • Sairaalloinen lihavuus 40.0 >
Jännä juttu, että meillä molemmilla on viimeisen kolmen viikon aikana lähtenyt -2,8 kg =)

Valmentajan luona käyntien kellonaika:18.00
Paino: 77,4 kg/79,7 kg/80,2 kg
BMI: 30.6/31.5/31,7
Rasva%: -/43,7/42,8 & 39,6/38,2/- tämä luku otettiin erikseen vatsan kohdalta toisella laitteella. 
Lihas%: -/25,0/25,6
Viskeraali: -/9/9
 
Rasva% oli tosi huono, koska en ollut juonut riittävästi vettä enkä myöskään syönyt kaikkia tarvittavia aterioita. Työt vei niin mennessään, että ruokatunti ja tauot oli vähissä.

Su 2.9.2012 Voi suppilo sentään!

"Makeaa" mahan täydeltä...omnomnom...
Seinäjoen torilla pidettiin tänään peräkonttikirppis, mutta sitä ennen söimme kanaa + salaattia. Broilerin palat tuli eilen ostettua Lidlistä sellaisena isona boxina ihan pilkkahinnalla. Salaatin pohjana on S-ketjun kauppojen hyllyissä oleva salaattimix, jossa on jääsalaattia, valko- ja punakaalia. Mies lisäsi salaatin joukkoon myös retiisiviipaleita, kirsikkatomaatin puolikkaita, oranssia paprikaa, kahta eri sipulia sekä kaiken kruunasi pieni hyppysellinen kuivattua rouhesipulia pinnalle.
Oi, että tää oli HYVÄÄ!

Ajanvietettä metsästämässä
Peräkonttikirppikseltä löysimme pojalle pari peliä; Herra Hakkaraisen aakkoset ja tutun Electro-pelin, jota kaverin luona pienenä lapsena pelasin.
vasemmalla puolella oleville kuville pitää löytää pari oikealla puolella olevista kuvista
kun pari löytyy, syttyy lamppu
Vaikeustasoja on yhteensä 10 erilaista; 1, 1+, 2, 2+ jne.
Tämän avulla voidaan hauskalla tavalla opetella aakkosia pojan kanssa
Suppiloita metsästämässä
Jotta koko talven varastot saadaan täytettyä, niin kävimme metsästä hakemassa lisää suppiloita. Viikko ja sateet olivat tehneet tehtävänsä ja suppiloita löytyi kaksi kertaa suurempi määrä kuin viime viikonloppuna. Nyt on kaikki perattu, osa pakastimessa ja osa on parhaillaan kuivurissa.

-700 g!!!
Ennen kuntoutusviikkoa paino ehti käväistä 67,3 kg luvussa, mutta siihen ehti ennen reissua tulla +400 g lisää. Kuntoutuksen aikana paino vielä lisääntyi puolella kilolla eli eilen aamulla vaaka näytti lukemaa 77,2 kg. Tänä aamuna tuosta luvusta oli kadonnut -700 g eli vaaka näytti tänä aamuna 76,5 kg. Huomenillalla olisi valmentajalla käynti edessä =)