pe 8.3.2013 Koko elämäni paras päätös ikinä!

3-vuotinen taival takanapäin

Jos katselen sitä mitä MLL:n sivuilla kerrotaan kolmivuotiaasta lapsesta niin tunnistan samoja piirteitä tähän blogiin ja elämääni liittyen.
Kolmannella ikävuodella lapsesta tulee yleensä rauhallisempi ja mukautuvampi kuin ennen. Hän tarkkailee, touhuaa ja oppii uusia taitoja.
Ensimmäiset kaksi vuotta oli todella aktiivista aikaa, kun tupakanpolton lopetin. Kun vuosi tuli täyteen savuttomuutta, aloitin kuntoilun ja laihduttamisen. Nyt on tämän blogin suhteen ollut rauhallisempaa vaihetta, mutta silti elämäni ei ole paljoa rauhoittunut. Syksyllä ilmaantunut asentohuimaus on toki rauhoittanut elämää niin paljon, että esim. vatsalihasharjoituksista ja muista nopeita pään asennon muutoksia sisältävistä kuntoiluista on ollut pakko luopua. Tämän viikonlopun jälkeen aion taas aloitella juoksemista vähitellen, kun ensi kesänä Nice Runiin olisi taas tarkoitus osallistua työporukalla. Viime syksy siis kului enempi tarkkaillen ja opetellen uusia taitoja. Opin ilmaisemaan itseäni uudella tavalla, hankkimalla ihka ensimmäisen järkkärin ja aloittamalla valokuvaamisen harrastuksena. Minua kiinnosta erityisesti makrokuvaaminen eli lähikuvat. Odotan niin kovasti sitä, kun ensimmäisiä hyönteisiä ym. "pörriäisiä" alkaa näkymään, jotta pääsen testailemaan makrolinssejä enemmän.

Copyright PeeKoo

Kuvaamisnälkä vain kasvaa koko ajan. Haluan oppia kuvaamaan paremmin ja paremmin. Perustin jopa oman valokuvauskerhon työpaikalle, jotta voisi samanhenkisten ihmisten kanssa kokoontua silloin tällöin saman pöydän ääreen ja jopa joskus tehdä lyhyitä kuvausretkiä porukalla. 

Vaikka blogissa on Joulun jälkeen ollut hiljaisempaa aikaa niin se ei silti sen ulkopuolella ole sellaista ollut, koska sain uuden ihanan työtehtävänkin, juuri sellaisen, josta olen aina unelmoinut. Nyt pääsen toteuttamaan itseäni entistä enemmän =) Voitte vain kuvitella miten onnellinen Nainen täällä kirjoittelee ja toivottelee teille kaikille aivan huikean ihanaa kevään jatkoa. Näin Naistenpäivän kunniaksi haluan Teitä muistuttaa siitä, että yritä jaksaa uskoa itseesi, vaikka joskus siltä ei tuntuisikaan. Lupaa minulle, että nukut edes yhden yön yli ennen kuin luovutat!
Copyright PeeKoo

P.S. Naistenpäivän kunniaksi löytyy nyt myös Facebookista!