7.4.2013 Väriä elämään!

Tiedätkö mikä on sinun värisi?
En ole vieläkään käynyt värianalyysissä, mutta olen itse päätynyt lopulta siihen, että olen talvi-ihminen. Olen niiiin tykästynyt talviväreihin. Viimeisimpänä hankintana tuli ostettua Mexxin turkoosin värinen trenssi. Olen tämän väristä etsinyt jo vuosi sitten keväällä, kun edellistalveksi ostin ihan saman värisen toppatakin. Tuon kuvassa olevan huivin ostin Rodokselta viime toukokuussa.

Jos et tiedä mikä on sinun tyyppisi, niin käy vierailemassa osoitteessa http://www.newstartat40.com/fashion-2/trending-colors-fall-and-winter-2012-2013/  Toinen väri, joka toistuu monissa eri vaatteissani, on fuschian punainen. Viimeisimpänä nämä ihanat Adidaksen lenkkarit. Herään aina näin keväisin eloon, kun joka puolella näkyy ihania uusia kirkkaita värejä, joita syksyn ja talven aikana näkee harvemmin.


En ole täällä blogissa paljoa kirjoitellut viime aikoina, mutta vähän väliä silti käynyt kurkistamassa mitä tänne kuuluu. Olen viettänyt aika paljon aikaa uuden kameran parissa opetellen sen käyttöä ja pyrkinyt ottamaan parempia valokuvia. Työt ovat myös muuttuneet haasteellisemmiksi maaliskuun alusta lukien, joten energiaa kuluu siihen aika paljon. 
Parisen viikkoa sitten aloitin juoksukoulun ohjelmalla taas juoksemisen, mutta niin, että joka kerta treenin pituudeksi on tullut 45 min - 1 h, juoksuosuuksien pysyessä ohjelman mukaisina. Olemme taas keränneet työporukan kesän NiceRuniin, jossa olisi tarkoitus tavoitella uutta aikaa 5,1 km:n matkalle. Tällä kertaa en aio asettaa mitään muita juoksutavoitteita. Haluan vain, että liikkuminen tuntuu hyvältä. 

Tässä muutama otos tuotoksistani, sieltä kameramaailman puolelta.Oikein ihanaa kevään jatkoa kaikille lukijoille!