29.8.2013 Tiarootus

Ajattelin teille tiaroottaa, notta moon vaihtanu toisehen plokihin, perustanu kokonansa uuren ja sen kiäliki muuttui kirijakiälestä Pohojammaan murtehelle, sellaaselle mitä mä itte osaan, ku soon'niin palijon kotoosempaa. Se ei oo niin nöpönnuukaa, jos ei kaikkia ymmärrä, joskus voi olla pareekki nottei :)

Mä alootin kampriksella laihruttamahan taas uurestansa, heti heinäkuus, ku mun kesäloma alakoo. Nyssoon jo hyväs vauhris ja painua on tippunu sellaaset 8,6 kilua. Mullolis puristettavaa tuasta painosta pois ekahan tavootteesehen enää opari kilua ja sen jäläkehen olis matkaa ihan viimmeesehen vajaa kymmenen kilua. Mun lopputavootes on n. 65 kg. 
Pahoottelen jo valamihiksi sitä notta uures plokis on varmahan samojen asiooren toistoa, ku täski plokis on ollu, myäs linkit eri juaksuohojelmihin ynnä muut sellaaset siirtyy myäs uutehen plokihin. Tällä kertaa en yritä hotalehtaa niin palijua yhyrellä kertaa vaam' mä aijjon ny enemmän rauhoottua tuan liikkumisen suhtehen ja pääpaino tuloo olemahan sitte siälä, notta saan sen kilomäärän pirettyä aisoos senki jäläkehen, ku kaikki kampriksetasot oon läpikäyny. 

Uusi plokini osootes on: puntaroontia.blogspot.fi Tervetulua sinnekki!

Nöyrimmät kiitokset kaikille plokini lukijoolle ja kommentoijille! Soli ihana taival teirän kans! Iso osa mun elämää!

Muoks 29.8.2013: Meirän perheen loppuelämä menöö tämän alla näkyvän rojektin paris, joka alakoo viime maanantaina ja toivottavasti joskus tulevaisuures päästähän siälä asumahan ihan pysyvästi...tiaros on siis hikisiä viikonloppuja...eipä muita liikkumisia tarvi niille aijjoolle miättiä :)
Vaikkei kuvas mitää kopiraittia ookkaa, niin soon silti mun ottama kuva :)