ti 27.5.2014 Buzzauskohteena mahtavia postit lappuja!

Buzzadorina toimimista

Kuva on sivuulta www.buzzador.com
Olen jo aiemmin kertonut, että olen alkanut Buzzadoriksi. Tällä kertaa olen saanut testattavaksi Post-it -lappuja eikä mitään niitä tavallisia vaan sellaasia superisti tarttuvia. Vaikka niiden nimi on Super Sticky, niin ne eivät silti ole sellaisia, jotka sormiin tarttuessaan jättäisi pinnan tahmaiseksi. Sanansa mittaisia ovat kyllä. Tuntuvat pysyvän hyvin kiinni pintaan kuin pintaan. Tykkään! Olen jo omilla naamakirjan sivuilla mainostanu sitä, että minulla olisi jonkun verran post-it lappuja lähdössä halukkaille postitse, jotta niiden hyvän takertuvuuden voi itsekin päästä kokeilemaan.

Tässä on Buzzadorin sivuilta näihin lappuihin parempaa tietoa:
  • Superkäyttöinen. Tarttuvat useimpiin, myös epätasaisiin ja pystysuoriin pintoihin, kuten tietokoneen näytöt, valkotaulut ja seinät.
  • Superluotettava. Voit olla varma, etteivät tärkeät viestisi jää huomiotta!
  • Auttavat sinua kehittelemään ideoita, pitämään mielessä, organisoimaan, viestimään ytimekkäästi ja saamaan enemmän aikaan.
  • Jälleenmyyjät; Lyreco, Staples, Paperipalvelu, Wulff, Info toimistotukku ja Eurotoimistotukut.
  • Saatavana suurina ja pieninä muistilappuina ja Meeting Notes -viestilappuina.

Jos olet kiinnostunut näistä, niin laita minun mailiboksiin tietosi mihin osoitteeseen laitan näytteen tulemaan. Näitä ei kovin paljoa minulla ole niin kuin kuvasta näkyy. Osoitteeni on peekoonoma(ät)gmail.com.

Minulla on toinenkin kokeilu menossa

Olen saanut kokeiluun vajaaksi yhdeksi viikoksi postikorttitulostimen. Tulostettava kuva valitaan tietokoneessa, tabletissa, älypuhelimessa tai kamerassa. Kuvan voi lähettää tulostimeen ilman johtoja eli ilmateitse eli langattomasti, WiFi:llä. Olen tosi yllättynyt niiden laadusta. Hintaa en tälle tiedä, mutta jos se ei ole kovin kallis, niin tämä olisi tosi näppärä käytössä. Aion vielä kokeilla kamerasta, iPhonesta ja tabletistakin tulostaa suoraan tuohon tulostimeen. Otin aikamoisen pinon heti mun tiedostoista ja valitsin omasta mielestä parhaimmat tuotokseni tulostettavaksi.
#sayitonapostitnote #postitbuzzaus #buzzador