11.6.2015 Välitavoitteita

Tilannekatsaus

Viime viikot ovat yllättäen vilistäneet nopeaa vauhtia ohitse. Kevät ja kesä ovat aina sellaisia, että ei oikein muihin asioihin jaksa intoa riittää. Haluaa ahmia kaikilla aisteilla kaikkea mitä luonto pihalla tuottaa. Rakastan kevättä ja kesän alkua. Voiko mikään olla ihanempaa kuin se, kun koivut peittyy vihreään vaatteeseen ja kukat loistavat kilpaa eri värisinä ja kylpevät jokaisessa pienessäkin auringonsäteessä. Harmittaa vaan, kun ilmat ovat edelleen niin viileitä. Monet tutut ovat lähteneet etelä-Eurooppaan lämpöisempiin oloihin. Cambridgen kannalta tällaiset viileät ilmat ovat parempia, koska kroppa ei kerrytä nestettä niin paljoa kuin helleilmoilla. 
Cambridgella ollaan siis edelleen ja tulostakin on syntynyt. Tällä hetkellä, kun viikkoja on takana tasan 10, niin painoa on lähtenyt -12,8 kg. 80 kilon alituskaan ei ole enää kaukana, vain 900 g päässä. Voi sitä riemua, kun pääsen takaisin seiskalla alkaviin lukuihin...

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut Loop-atiivisuusrannekkeesta ja uudesta Polarin sykevyöstä, kun nykyinen ei oikein aina toimi kunnolla. Tämä alla oleva yhdistelmä on sellainen, johon voisin "satsata" siinä vaiheessa, kun alitan 70 kg eli vähän reilun 10 kilon kuluttua. 80 kilon alitukseen en ole sen kummemmin miettynyt mitään tavoitepalkintoa, mutta matkan puolivälin taittumista voisi jo jollain juhlistaa. Se täyttyy, kun alitan 77,3 kg. Siinä vaiheessa painoa on lähtenyt -15 kg. Olisi kiva, jos tätä saisi jossain ensiksi testata. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin tämän avulla näen myös itsekin sen milainen yöuneni on. Minullahan todettiin se lievä asentopohjainen unipanea. Tosin olen hieman paremmin alanut nukkumaan, kun paino on mennyt alaspäin.
Tämä on ihanan pirteä väri

Tästä lilastakin pidän

Mutta tämä pinkki on ehdoton, vaikka eihän se sieltä puseron alta mihinkään näy :)

Extra-ateriat

Olen tykästynyt Apetit merkin pakastekeittoihin. Oli töihinkin pakko viedä keittolevy, jotta saan tehdä siellä itselleni jonkin keiton lounaaksi. Onneksi valikoima on isohko (11 erilaista), niin ei kyllästymistä ehdi kovin nopeasti tulemaan. Lisäsin kyseisistä keitoista myös toiseen blogiini oman postauksen, joka löytyy täältä. Osassa tosin kalorimäärä ylittyy, mutta ei ne silti ole minun painonpudottamista hidastanut. Söin näitä ennen salaattiaterioita, jotka koostin itse kauppojen salaattibaareista. Niissä on vain se ongelma, että joskus tuli otettua ihan liikaa ja kaloreitakin on hankalempi laskea ja niissä on korkea kilohinta. Näitä syödessä tietää varmasti mitä mahaan menee ja nämä on TOSI HYVIÄ!

Lomalle lomps...tai ei sittenkään...

Työkavereista osa aloittaa ensi viikolla kesälomansa, osa on jo lomilla. Minä aloitan vasta heinäkuussa. Toivottavasti ilmat ovat siihen mennessä jo lämmenneet. Voi kumpa ilman lämpötila nousisi edes viidellä asteella, niin alkaisin kulkemaan pyörällä töissä siihen saakka, kun loma alkaa.