26.6.2015 Ploppauskokeilua

Ploppaaaminen, plopping, plunking...

Rakkaalla lapsella on monta nimeä...enivei..kyse on hiusten kihartamisesta, mutta kihartimilla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Olen kohta menossa saunaan ja aion sen jälkeen kokeilla tätä. Huomenaamulla näen onko vinkki toimiva.P.S. Paino jatkaa laskuaan. Tänä aamuna 78,7 kg eli puolen kilon päässä on -15 kg:n välitavoite.

Muoks. 27.6.2015. Minulla on ilmeisesti sen verran raskaat ja liukkaat hiukset, että minun hiuksiini ei ainakaan kiharoita tullut.

23.6.2015 Bye bye 80 kg! -700 g!!!

Wau mikä aamu!!! Lisää tällaisia!

Valehtelematta oli ihan pakko käydä kolme kertaa vaa´alla, kun en meinannut uskoa silmiäni. Olen jo jonkin aikaa jännännyt, että milloin se päivä koittaa, kun alitan 80 kg. Tänään se vihdoinkin tapahtui! Vaaka näytti 79,5 kg lukemaa, joka tuntui ihan epätodelliselta, kun edellispäivinä paino on seilannut 80,2-80,5 kilon välimaastossa. Samalla selvisi sekin miksi eilen piti käydä vessassa niin tiheästi. Nesteet lähtivät ryminällä.

21.6.2015 Rannekkeeseen rakastunut!

Olen rakastunut rannekkeeseen!

Kuva täältä

On se ihanaa, kun joku on keksinyt tällaiset aktiivisuusrannekkeet. Ei se, että voi seurata omia askeleita reaaliaikaisesti tai seurata sykevyön kera sykettä vaan se, että siitä vielä palkitaan. Garminilla on oma sivustonsa Garmin connect, johon voi synkata kaikkien Garmin laitteiden tiedot. Jos on käytössä vielä MyfitnessPal tilikin, niin tiedot sieltäkin saadaan omalle "kojelaudalle" näkymään. Kun ottaa osaa sivuston kautta haasteisiin (sivusto liittää oman tasoisten kanssa samaan automaattisesti), niin näkee miten siellä on sillä hetkellä sijoittunut ja samasta näkymästä näkee jäljellä olevan ajan, jos vaikka vielä haluaisi parantaa omaa sijoittumistaan.
Sivustolle ilmestyy aina tietyin väliajoin, kun jonkin etapin on saavuttanut, kunniamerkkejä. Pidän siitä, että tehdyistä ponnisteluista saa jonkin palkkion ja tämä on mielestäni kiva juttu.

Minulla on nyt viides päivä menossa tämän Garmin Vivofit2 laitteen käyttöä ja pois en sitä enää antaisi millään. Olen saanut arvokasta tietoa liikkumisten ohella omasta nukkumisestakin. Tässä on käyrää to-pe välisestä yöstä, josta näkee, että olen ekan kerran ollut hereillä klo 23:18 ja sen jälkeen klo 3:01 ja 4:18. Se yö olikin ihan suhteellisen hyvä yö.

Kuntoilun vastapainona rentoutumista...

Pitkästä aikaa ajelimme Ilmajoen Alajoelle grillaamaan ja onkimaan. Mä niin rakastan sitä aakeeta laakeeta näkymää ja kuovien sekä satakielen laulantaa, joka kaikui rannassa ylitse muiden.
Käy sinäkin kuuntelemassa sitä täällä.
Olen jo Cambridgen alkutaipaleella päättänyt, että Juhannuksena grillataan ja syön käristeitä ja niin teinkin. Eiliset liikkumiset tosin sitä tasapainottivat, jotta painoa eilisaamuun nähden ei tullut kuin +200 g.
Alajoelle tuli mukaan myös järkkärini ja iPhoneni, joilla "napsin" muutamia otoksia. Vielä pitää jaksaa parisen viikkoa töissä ja sitten pääsee kunnolla lomalle.