7.12.2015 Voiman lähde - oma boosteri

Vaikka otsikko antaa ymmärtää, että kyse saattaisi olla jostain voima-/energiajuomasta, niin kyse ei ole lainkaan siitä. Olen elämäni aikana todennut useampaan kertaan sen miten paljon sitä voimaa yhtäkkiä löytyykään, kun elämä oikein kunnolla heittää vettä niskaan ja riepottelee. Jostain sielujen sopukoista palautuu vähitellen niitä tärkeitä asioita mieleeni, jotka taas muuttavat ajatuksen suuntaan. Meistä jokainen on ihan varmasti kohdannut elämänsä aikana sellaisen ihmisen, jonka tarmokkuutta tai positiivisuutta elämään ihailee. 
Miksi minä en tuohon pysty? Miten se jaksaa, vaikka sille on tapahtunut vaikka mitä? Minä en anakaan jaksaisi tai osaisi!

Väärin!

Olemme omien ajatuksiemme orjia. Teemme juuri niin kuin useaan kertaan ajattelemme mielessämme. Jos me aina sanotaan itsellemme, että en osaa, en jaksa, ei huvita...niin me tietämättämme annamme lisää valtaa sille väärälle puolelle. Mehän emme entisestäänkään osaa emmekä kykene ja jaksa mitään, jos sitä koko ajan hoemme emmekä usko itseemme. Toivoisin, että jokainen meistä juttelisi enemmän kuin lyhyen tovin suvun vanhimpien kanssa, koska heissä asuu tämä vahvuus. Heidän oli pakko nuoruudessaan ajatella toisin, oppia pärjäämään vähemmällä ja silti yrittää pysyä positiivisella mielellä. Ei siihen aikaan ollut muuta mahdollisuutta kuin selviytyä. 

Boosteri

Minun boosterini on isoäitini ja hänen elämänkokemuksensa. Jaan tämän tositarinan, koska toivon, että muutkin löytäisivät voimaa itselleen siitä mitä meidän suvun vanhimmat ovat joutuneet elämässään kestämään. Tunnetko hyvin isoäitisi/-isäsi elämäntarinan? Jos et, pitäisikö selvittää? Minua ainakin heidän kokemuksensa kantavat tosi pitkälle. Moni ensin isolta tuntuva arkipäivänen päähän ottava asia alkaakin yhtäkkiä näyttää aika pieneltä, kun miettii mitä muut ovat elämässään joutuneet kokemaan ja niistä huolimatta he olivat aivan ihanan positiivisia ja iloisia ihmisiä. Koska tarinasta tuli melko pitkä, niin olen sen tallentanut Google Driveen, josta se on kenen tahansa luettavissa. Toivon sydämestäni, että sinulla on aikaa tämä lukea!