Kuka minä olen?

Kolmas kerta toden sanoo!

Yli 4-kymppinen kolmen lapsen perheenäiti, joka ei isoistakaan asioista kovin helposti ns. "hätkähdä". Alkupainoni oli vuonna 2011 96,7 kg, BMI 38,3 (vaikea lihavuus) ja pituuteni ollessa 159 cm. Ensimmäisellä camppauksella lähti melkein -30 kg, mutta innostuin liikkumisesta liikaa ja tuli ylikunto ja sen myötä takapakkia. Seuraavan kerran aloitin 2012 ja painoa lähti -25 kg kunnes asentohuomaus sekoitti kuviot kokonaan. Nyt olisi tarkoitus saada kaikki takaisin tulleet pysyvästi pois. Alkupaino on 92,3 kg ja matka alkoi 31.3.2015.

Kuvan lähde
Jos joskus tuntuu siltä, että en jaksa, niin on pakko ajatella mummoani, jonka kokemuksista haen voimaa. Hän menetti 5 lapsestaan neljä ja niistä kolme saman vuoden aikana; Odotti kaksospoikia, kun hänen ainoa tytär (2,5 v) hukkui. Yksi lapsista kuoli jo 2 vuotta aikaisemmin hinkuyskään. Oma isänikin syntyi keskosena, mutta selvisi ainoana lapsena hengissä. Kuoli lopulta muutamia vuosia sitten syöpähoitojen sivuvaikutuksien seurauksena.

Olen myös itse ollut lapsena (10 v) vakavassa junaonnettomuudessa, jonka seurauksena jouduin jättämään suuret urheilu-urahaaveet taakseni. Suuri idolini oli siihen aikaan Liisa Veijalainen, joka suunnisti moninkertaiseksi maailmanmestariksi. Nyt tavallaan elän nuoruusvuosien urheiluinnostusta uudelleen! Ehkä vielä joskus palaan suunnistuksen pariin tai vain muuten nautin metsän antimista ja siellä liikkumisesta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HEI!
Linkistä Cambridgen sivuilta löysin tänne:)
Sivusi on todella kivat! Mukava myös kuulla, että toinenkin n.40-kymppinen on samoilla poluilla :) Sinun alku painosi on sama kuin minulla nyt ja olemme yhtä "pitkiä" :)
Eka pussittelukin on alkanut samoihin aikoihin, tosin kaikki silloin pois saamani kilot olen kerännyt takaisin. Nyt siis alkoi se elämäntapa remontti viimeisen kerran.Ei voi näin jatkua ja kukaan muukaan sitä ei puolestani tee :)Joten sivusi ja saavutuksesi upeita!!! koetan tulla perässä....mamselli

PeeKoo kirjoitti...

Kiitos paljon! Kiva kuulla, että on "kohtalontovereita" Nyt on kivaa kulkea matkaa samaan tahtiin, kun tietää, että on muitakin samaa ikäluokkaa =)

Hanna kirjoitti...

Hei
Nimeni on Hanna, ja toimin freelancerina Promo-Logic online-
mediatoimistolle. Olisin kiinnostunut julkaisemaan sivullenne naistenpaivankunniaksi.blogspot.com sopivia tekstiartikkeleita tai mainoksia, kiinteää
hintaa vastaan.

Jos yhteistoiminta kiinnostaa, niin ottakaahan yhteyttä. Voin sitten
antaa lisätietoja. Jos teillä on muita sivustoja, voisitteko antaa
niitten osoitteet, jotta voisin tutustua niihinkin. Email hanna.lassas@gmail.com

Lähetä kommentti

Kommenttisi saa aikaan hymyn! Kiitos siitä!